reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

A ja ostatnio czytalam czy gdzies ogladalam ze ktos madry sie wypowiadalam, ze te kury wiejskie co sobie chodza jak chcą wcale takich super jajek nie maja, bo taka kura moze zjesc cokolwiek spotka i to nie wplynie korzystnie na jajko, a te co siedza i "robią" jaja maja jedzenie swoje i nie ma szans zeby podczas chodzenia zjadly cos niedobrego co by moglo jajku szkod narobic :) takze nie mozna patrzec na to tak ze kura ma super zycie bo chodzi biega itp ale tym samym moze zjesc wszystko co napotka a to już takie super dla nas zjadaczy jaj nie jest. Wiadomo smutne to ze tamte siedza i tylko sa od jaj, ale chociaz robia je dobre [emoji3] i jakby co to ja nie kupuje jaj w markecie, tata pracuje w firmie co maja fermy takze jaj u nas zawsze pod dostatkiem [emoji23][emoji23]

To jak po mnie bedziesz wpadać to przywieź mi jajka hahahaha [emoji23]

reklama
A ja ostatnio czytalam czy gdzies ogladalam ze ktos madry sie wypowiadalam, ze te kury wiejskie co sobie chodza jak chcą wcale takich super jajek nie maja, bo taka kura moze zjesc cokolwiek spotka i to nie wplynie korzystnie na jajko, a te co siedza i "robią" jaja maja jedzenie swoje i nie ma szans zeby podczas chodzenia zjadly cos niedobrego co by moglo jajku szkod narobic :) takze nie mozna patrzec na to tak ze kura ma super zycie bo chodzi biega itp ale tym samym moze zjesc wszystko co napotka a to już takie super dla nas zjadaczy jaj nie jest. Wiadomo smutne to ze tamte siedza i tylko sa od jaj, ale chociaz robia je dobre [emoji3] i jakby co to ja nie kupuje jaj w markecie, tata pracuje w firmie co maja fermy takze jaj u nas zawsze pod dostatkiem [emoji23][emoji23]
No ja biorę od znajomej co ma gospodarkę i szczęśliwe kury [emoji1]

Właśnie ale Ty masz włosy puszace się a ja gładkie, śliskie, proste jak druty.

Wiesz do a czytałaś te wszystkie rzeczy wlosomaniaczek ? Wiem ze spora cześć dziewczyn pozbyła się puszacych matowych włosów , stosując różne kosmetyki/ triki przy myciu
Właśnie szukam różnych porad, ale od niedawna. Zobaczę, może trafię na coś fajnego:)

Zamówiłam dzisiaj kombinezon zimowy. Wiem, że po 5-10-15 można spodziewać się wszystkiego, najwyżej odeślę... Promocja niby jeszcze przez 2h jest
Link do: sklep 5.10.15
3e7adeab12e4e1f7d0cbb5d5183075a3.jpg

reklama
A mialas okazje jesc takie jajka, gdzie kury chodza po trawie, jedza robale, sa dokarmiane marchwia, burakami, zyja bezstresowo i znosza jedno jajko na dwa, trzy dni? Powiem szczerze ze dla mnie roznica jest ogromna, ciasta, nalesniki, omlety wszystko inaczej rosnie ;) kocham drozdzowe z wiejskich jajek i masla!

Do góry