reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

A bierzecie też witaminy dla kobiet w ciazy? Czy tylko na tym magnezie ciagniecie? Mnie w obu ciazach gin kazal brac, teraz to jak tylko sie dowiedział ze blizniaki to natychmiast kwas foliowy na polke i brac suplementy dla ciezarnych. Wiem ze to nie jest regula, ze nie wszyscy takie zalecenia daja.

reklama
A bierzecie też witaminy dla kobiet w ciazy? Czy tylko na tym magnezie ciagniecie? Mnie w obu ciazach gin kazal brac, teraz to jak tylko sie dowiedział ze blizniaki to natychmiast kwas foliowy na polke i brac suplementy dla ciezarnych. Wiem ze to nie jest regula, ze nie wszyscy takie zalecenia daja.

Ja biorę mama dha, akurat wczoraj mi się skończyło wiec mam dzień przerwy .....

Dziewczyny jak to jest z becikowym jakiego potwierdzenia oczekują żeby potwierdzić ze się było u lekarza do 10 tc? Zaświadczenie od ginekologa ? Skan karty ciąży ?

Ja mam bardzo krótkie włosy, przez dłuższy czas miałam irokeza a z boku nawet wzorki powycinane:tak: uwielbiałam tą fryzure ale kilka lat ją nosiłam i mi się znudziła :-p ale teraz troszkę zapuscilam, niestety już mi strasznie przeszkadzają więc wracam do bardzo krótkich, zobaczę co mi fryzjerka zrobi :rofl:kolor też robięja mam ciemne swoje włosy a robię kolor taki ostry rudo-czerwony 8-) więc liczę na pomysły fryzjerki a idę do niej pierwszy raz więc zobaczymy :)
Ja jakos kiepsko cale zycie na fryzjerki trafiam. Fakt ze nigdy sie nie wybralam do takiego ze stylista fryzur za prawdziwe pieniadze. No ale kurcze zeby fryzjerka bala sie ciac wlosy z dlugich na krotkie? Bo niby bede niezadowolona, bo nie będzie mi sie podobać i bede miala pretensje? I tak nigdy nie wychodze zadowolona, bo zawsze mi zetna za malo:errr:

Ja jakos kiepsko cale zycie na fryzjerki trafiam. Fakt ze nigdy sie nie wybralam do takiego ze stylista fryzur za prawdziwe pieniadze. No ale kurcze zeby fryzjerka bala sie ciac wlosy z dlugich na krotkie? Bo niby bede niezadowolona, bo nie będzie mi sie podobać i bede miala pretensje? I tak nigdy nie wychodze zadowolona, bo zawsze mi zetna za malo:errr:
Ja zawsze niezadowolona, bo zetna za duzo [emoji23]

Hahaha no ja ostatnio jak obcinałam włosy z takich do pasa na takie do łopatek to był wielki szok.

Dla mnie ceny fryzjerów są masakryczne. Ostatnio chciałam zejść z odrosnietego sombre na jasny blond który mam na włosach wiec w sumie wystarczyło położyć rozjaśniacz na chwile na włosy które były robione na brąz i położyć farbę a fryzjerzy 250-300 zł sobie zażyczyli. To ja dziękuje bardzo.
Sama kupiłam sobie farbę fryzjerska która wcześniej farbowałam włosy na jasny blond (25zl) i sobie zrobie

reklama
Zapisali mnie do Ryszarda Skóra. Podobno miły ale roztrzepany. Ale robi ust podobno na każdej wizycie. Zobaczę jaki jest, jak mi będzie pasowało to zostanę a jeśli nie to się nie przywiaze i umowie się do przychodni i przyszpitalnej w praskim

Prowadziłam u niego poprzednia ciążę (zakończona poronieniem). Starszy bardzo sympatyczny pan. Zlecal standardowe badania. Bardzo chętnie wystawiał zwolnienie. U mnie usg nie robił wcale. Jak plamiłam (w obecnej ciazy) w 12 tyg to tez trafilam do niego. Jak ciąża jest książkowa to nie ma się co do niego przyczepić.

Do góry