reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Moj za kazdym razem po odchyleniu pieluszki fontanne robil [emoji23] wiec jak odpielam rzepy, odchylilam to jeszcze chwile czekalam, bo wiedzialam, ze zaraz fontanne bede lapac :D

Dziewczyny, magnez to jakis specjalny dla ciezarnych musze kupic? Czy zwykly jakis?

Ja mam komplet witamin z grupy B
A tak to wiem że dobrze b6 łykać.

Ja biorę magnez już jakieś 1.5 tyg a dzisiaj znów skurcz łydki miałam w nocy .....
Nie pocieszylas [emoji23][emoji23]
A to b6 nawet dwie, 3 spokojnie można brać.
Kawę pijesz ? Dobrze też więcej jajek jeść.
Jajka zawierają cholinę. Cholina w ciąży bardzo ważna dla Dzidziusia i ogólnie na układ nerwowy Maluszka . Żółtko jest bardzo cenne.
Jajek jem duzo! Ostatnio nawet sie zastanawialam czy nie za duzo [emoji85]

@Katrina33 a co za fryz będzie grany ? Kolor też?
Ja też mam jutro połówkowe :-D o 14
Ja mam bardzo krótkie włosy, przez dłuższy czas miałam irokeza a z boku nawet wzorki powycinane:tak: uwielbiałam tą fryzure ale kilka lat ją nosiłam i mi się znudziła :-p ale teraz troszkę zapuscilam, niestety już mi strasznie przeszkadzają więc wracam do bardzo krótkich, zobaczę co mi fryzjerka zrobi :rofl:kolor też robięja mam ciemne swoje włosy a robię kolor taki ostry rudo-czerwony 8-) więc liczę na pomysły fryzjerki a idę do niej pierwszy raz więc zobaczymy :)

reklama
Do góry