Na kameleoo jest czasem sporo okazji. Jeszcze na moncziczi czasem z %coś się trafi.
Kameleoon już nie ma lamillou spory czas
Złapałam z 30%rabatem a ze to rzadkość to już wzięłam wszystko hurtem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na kameleoo jest czasem sporo okazji. Jeszcze na moncziczi czasem z %coś się trafi.
Maluch się rozkręca,to dobrzeJa mam 20 tc + 4 dzień i od paru dni czuje nie tyle kopniaczki co puk puk puk
To bedziesz jako pierwsza relacjonowac nam.porod!
Na 24.09. Po prostu z moich obliczeń wychodził początek września. Z ostatniej miesiączki koniec wrzesiesnia a jak zrobił mi usg to wpisali 24. 09. i tego się trzymam a w Pazdziernikowych Mamusiach już zostałam. [emoji6]
Maluch się rozkręca,to dobrze
Troche jedno, trochę drugie znajoma miala urodzic dziecko 4 kg sn, tak na oddziale dzien przed porodem ocenili z usg. Urodzil sie 5100 a jej stanelo serce i musieli ja reanimowac. Gdyby wiedzieli ze taki duży to nikt by nie dopuscil do sn.To dokladniw jak.u mnie. Martwilam sie ze w 36 tyg mala wazyla 2700g, a urodzila sie 3,5 kg w 39 tyg. Więc to albo odchylenia usg alvo tak urosla nie wglebialam sie w to
nam się doktor kazała wyrobić do końca lipca/sierpnia z wyprawką,ale ja wcześniej niż we wrzesniu nie mam zamiaru się rozpakowywać
O matko jedyna... urodzic sn taaaak duzego bobasa....szacun i.szczescie, ze wszystko przebiegło bez powikłań. Moja siostra rodzila sn 4,5 kg chlopca i utknal w kanale rodnym. Wyjmowali go kleszczami, ale niestety niedotleniony i niepelnosprawny umysłowo jest. Ale meeega kochany chlopczykTroche jedno, trochę drugie znajoma miala urodzic dziecko 4 kg sn, tak na oddziale dzien przed porodem ocenili z usg. Urodzil sie 5100 a jej stanelo serce i musieli ja reanimowac. Gdyby wiedzieli ze taki duży to nikt by nie dopuscil do sn.