Przyjemne, prawda? ja pierworodnego czulam od 16tc i wszyscy mowili ze niemozliwe bo za wczesnie a pozniej coraz mocniej i mocniej dawal znac o sobie. Dziwne uczucie jest jak po jelitach kopie, czesto miewalam uczucie jakby zaraz miala mi piąstka albo pięta wyjsc, nie tędy ktoredy dzieci wychodzaCzekam na tak bardziej zdecydowane kopnięcie na razie nieśmiało ale już wiem, że to na 100 % On. Nie da się tego z niczym pomylić ani porównać
W środę mam połówkowe.
reklama
Nie do konca bez powiklan, tzn dziecko zdrowe, ale matka 4msc w szpitalu. Nie wnikalam mocno, wiem tyle ile sama mowila, ale wiem ze doszlo do pekniecia macicy, pozniej miala jeszcze w szpitalu wylew, oprocz tego zatrzymanie serca... Dziecko z babcia, maz przy lozku cale dnie. Rok do siebie dochodzila ale sie udalo...O matko jedyna... urodzic sn taaaak duzego bobasa....szacun i.szczescie, ze wszystko przebiegło bez powikłań. Moja siostra rodzila sn 4,5 kg chlopca i utknal w kanale rodnym. Wyjmowali go kleszczami, ale niestety niedotleniony i niepelnosprawny umysłowo jest. Ale meeega kochany chlopczyk
Taka ot historia, bo lekarze tez sie myla. Niestety.
Margonelka
Fanka BB :)
Wiadomo,że tatus może dokupic jakąs pierdołe,ale wolę żeby strategicznych wyborów dokonywac pod kontroląJa tez sobie zrobiłam deadline z wyprawka do końca lipca (30tc). Wole nie mieć powtórki z rozrywki i do tej pory niech sobie wszystko elegancko czeka ...
Leśny człowiek
Ja juz po wizycie, jutro zaczynam 24tc.
Mlody ponoc juz bez pepowiny wokol szyji
Wszystko z nim ok, wazy 600g
Nadal nogami w dół jest
[emoji173][emoji173]
U nas identycznie (dziś 24+0) maly w brzuchu tanczy. i dziś waży 606g
Moj dostal za zadanie kupic nozyczki i szczotke do wlosow dla malucha, a i kupowal mi biustonosz do karmienia bo okazalo sie ze te co kupilam na poczatek byly duuuuzo za male przydaly sie dopiero po paru miesiącach karmienia. Takie odpowiedzialne zadanie na nim spoczywalo jak mu kazalam z domu dowiezc ubranek bo bylismy po porodzie tydzien w szpitalu i zabraklo, to byl tak przejety ze zabral wszystko co bylo w szufladzieWiadomo,że tatus może dokupic jakąs pierdołe,ale wolę żeby strategicznych wyborów dokonywac pod kontrolą
Margonelka
Ja swojemu zostawię listę w razie czego w szufladzie zeby nie było przypaluMoj dostal za zadanie kupic nozyczki i szczotke do wlosow dla malucha, a i kupowal mi biustonosz do karmienia bo okazalo sie ze te co kupilam na poczatek byly duuuuzo za male przydaly sie dopiero po paru miesiącach karmienia. Takie odpowiedzialne zadanie na nim spoczywalo jak mu kazalam z domu dowiezc ubranek bo bylismy po porodzie tydzien w szpitalu i zabraklo, to byl tak przejety ze zabral wszystko co bylo w szufladzie
Biustonoszy do karmienia ile sztuk warto mieć?
mewa416
To będę trzymać kciuki pracę złożyłam w dziekanacie, teraz tylko muszę się nauczyć do prezentacji i pytań specjalizacyjnych których jest 30... W sumie to moja promotorka mówi żebym zaproponowała pytania do pracy ale się zmeczyłam dziś strasznie, teraz do końca dnia lezeEgzaminy mam już dawno za sobą, a obrona 28.06 mam nadzieje, ze faktycznie formalność, ale jadę jutro do promotora z tym samym interesem
Cóż, jakoś damy radę. Od magisterki na pewno rok przerwy i nie wiem czy mgr w tym samym kierunku :/
mewa416
Hahaha dobredziewczyny broniące sie w najblizszym czasie. Nawet Misiu Misiewicz obronił na 4+,a Wy wszystkie dacie radę i oczywiście wszystkie na piąteczki
Leśny człowiek
reklama
aspekt
Miejmy nadzieje, ze chodzilo jej tylko o to, zebys nie latala we wrzesniu po sklepach.nam się doktor kazała wyrobić do końca lipca/sierpnia z wyprawką,ale ja wcześniej niż we wrzesniu nie mam zamiaru się rozpakowywać