reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Czekam na tak bardziej zdecydowane kopnięcie :-D na razie nieśmiało ale już wiem, że to na 100 % On. Nie da się tego z niczym pomylić ani porównać :-D
W środę mam połówkowe.
Przyjemne, prawda? :) ja pierworodnego czulam od 16tc i wszyscy mowili ze niemozliwe bo za wczesnie a pozniej coraz mocniej i mocniej dawal znac o sobie. Dziwne uczucie jest jak po jelitach kopie, czesto miewalam uczucie jakby zaraz miala mi piąstka albo pięta wyjsc, nie tędy ktoredy dzieci wychodza :D

reklama
O matko jedyna... urodzic sn taaaak duzego bobasa....szacun i.szczescie, ze wszystko przebiegło bez powikłań. Moja siostra rodzila sn 4,5 kg chlopca i utknal w kanale rodnym. Wyjmowali go kleszczami, ale niestety niedotleniony i niepelnosprawny umysłowo jest. Ale meeega kochany chlopczyk
Nie do konca bez powiklan, tzn dziecko zdrowe, ale matka 4msc w szpitalu. Nie wnikalam mocno, wiem tyle ile sama mowila, ale wiem ze doszlo do pekniecia macicy, pozniej miala jeszcze w szpitalu wylew, oprocz tego zatrzymanie serca... Dziecko z babcia, maz przy lozku cale dnie. Rok do siebie dochodzila ale sie udalo...

Taka ot historia, bo lekarze tez sie myla. Niestety.

Wiadomo,że tatus może dokupic jakąs pierdołe,ale wolę żeby strategicznych wyborów dokonywac pod kontrolą :D
Moj dostal za zadanie kupic nozyczki i szczotke do wlosow dla malucha, a i kupowal mi biustonosz do karmienia bo okazalo sie ze te co kupilam na poczatek byly duuuuzo za male ;) przydaly sie dopiero po paru miesiącach karmienia. Takie odpowiedzialne zadanie na nim spoczywalo :D jak mu kazalam z domu dowiezc ubranek bo bylismy po porodzie tydzien w szpitalu i zabraklo, to byl tak przejety ze zabral wszystko co bylo w szufladzie :D

Moj dostal za zadanie kupic nozyczki i szczotke do wlosow dla malucha, a i kupowal mi biustonosz do karmienia bo okazalo sie ze te co kupilam na poczatek byly duuuuzo za male ;) przydaly sie dopiero po paru miesiącach karmienia. Takie odpowiedzialne zadanie na nim spoczywalo :D jak mu kazalam z domu dowiezc ubranek bo bylismy po porodzie tydzien w szpitalu i zabraklo, to byl tak przejety ze zabral wszystko co bylo w szufladzie :D
Ja swojemu zostawię listę w razie czego w szufladzie zeby nie było przypalu :D
Biustonoszy do karmienia ile sztuk warto mieć?

Egzaminy mam już dawno za sobą, a obrona 28.06 :o mam nadzieje, ze faktycznie formalność, ale jadę jutro do promotora z tym samym interesem :D
Cóż, jakoś damy radę. Od magisterki na pewno rok przerwy i nie wiem czy mgr w tym samym kierunku :/
To będę trzymać kciuki :) pracę złożyłam w dziekanacie, teraz tylko muszę się nauczyć do prezentacji i pytań specjalizacyjnych których jest 30... W sumie to moja promotorka mówi żebym zaproponowała pytania do pracy ;) ale się zmeczyłam dziś strasznie, teraz do końca dnia leze :)

Nasz mały Człowieczek :)

Załączniki

• 2018-06-11 12.28.12.jpg
    2018-06-11 12.28.12.jpg
    712,3 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Do góry