Margonelka
Fanka BB :)
Jaka buźka slodka i delikatnaNasz mały Człowieczek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka buźka slodka i delikatnaNasz mały Człowieczek
Ja bylam w srode.. zmienili nam okulistke w miescie, poprzednia (do ktorej chodzilam 20 lat) juz chyba na emeryturze. I ta nowa tak niemila baba, ze w glowie sie nie miesci... Objechala mnie, ze zawracam glowe, a ona pierwsze slyszy, ze ciezarna musi przejsc kontrole... Potem z wielkim wyrzutem wpierala mi, ze ja napewno probuje wyludzic zaswiadczenie o cc.... Brak slow... Ostatecznie, sprawdzila oczy i wpisala, ze nie ma przeciwwskazan do porodu sn...Ja dzisiaj kontrolna wizytę u okulisty miałam, wszystko dobrze. Mogę rodzić. Dostałam zaświadczenie. [emoji16][emoji16]
Po części na pewno o to chodziło,zeby mie wywołać przedwczesnego porodu. Na razie malym ssukcesem będzie 24 tc,potem aby do konca lipca,sierpnia,wrześniaMiejmy nadzieje, ze chodzilo jej tylko o to, zebys nie latala we wrzesniu po sklepach.
Przyjemne, prawda? ja pierworodnego czulam od 16tc i wszyscy mowili ze niemozliwe bo za wczesnie a pozniej coraz mocniej i mocniej dawal znac o sobie. Dziwne uczucie jest jak po jelitach kopie, czesto miewalam uczucie jakby zaraz miala mi piąstka albo pięta wyjsc, nie tędy ktoredy dzieci wychodza
U nas identycznie (dziś 24+0) maly w brzuchu tanczy. i dziś waży 606g
Wiem, czemu tak odliczasz, ale mysl przy okazji, ze kazda ciaza jest inna i w poloznictwie wcale nie jest tak, ze historia lubi sie powtarzac. Duzo dobrych mysli przesyłamPo części na pewno o to chodziło,zeby mie wywołać przedwczesnego porodu. Na razie malym ssukcesem będzie 24 tc,potem aby do konca lipca,sierpnia,września
Po części na pewno o to chodziło,zeby mie wywołać przedwczesnego porodu. Na razie malym ssukcesem będzie 24 tc,potem aby do konca lipca,sierpnia,września
Przyjemne, prawda? ja pierworodnego czulam od 16tc i wszyscy mowili ze niemozliwe bo za wczesnie a pozniej coraz mocniej i mocniej dawal znac o sobie. Dziwne uczucie jest jak po jelitach kopie, czesto miewalam uczucie jakby zaraz miala mi piąstka albo pięta wyjsc, nie tędy ktoredy dzieci wychodza
Super . Cieszę się :-)
A co za tańce odstawia ?
A mi podawali 4 kg, a urodził sie 2900 Byłam w szoku szczególnie, że wychodząc narobił mi szkódCo do wagi to ja ostatnie usg przed porodem miałam w 36 tyg. Serio nie przypominam sobie, żeby mi robili tuż przed porodem, nie wiem czy to normalne? W każdym razie na tum usg w 36 tyg. Mały ważył 2800, a urodził się prawie z 4 kg. Także albo sobie szybko urósł, albo trochę źle podali wagę. Nie wiem jak to jest, ale mam wrażenie, że to często taka niespodzianka z jaką wagą urodzi się Maluch.