reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny, który kalendarzyk ciazowy badz aplikacja jest najbardziej wiarygodniejszy? Na kazdym wychodzi mi inna data porodu

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć :)
Jestem Agnieszka , mam 22 lata i w sumie nie wiem czy dołączyć do grupy bo jeszcze nie robiłam testu :) ale czytając Was aż mi się miło robi, że nie tylko ja tak przeżywam te chwile niepokoju :)
Jestem w temacie kompletnie Zielona bo dopiero pierwszy raz w życiu podejrzewam, że mogę być w ciąży. Z mezem „zaryzykowaliśmy” 3 dni przed owulacją. Tak dla sprawdzenia czy wyjdzie czy nie wyjdzie [emoji23] ostatni okres miałam 16.01 a obecny @ powinnam mieć dziś, wiec czytając Was poszłam zrobić betę dziś rano, bo jeszcze nie dostałam @ . A pierwszy raz w życiu od 3 dni mam zgagę i od tygodnia ciemności przed oczami.
Myślicie, że to możliwe, że udało by się za pierwszym razem i to jeszcze nie w dzień owulacji ?:)
Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamusie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jestem Agnieszka , mam 22 lata i w sumie nie wiem czy dołączyć do grupy bo jeszcze nie robiłam testu :) ale czytając Was aż mi się miło robi, że nie tylko ja tak przeżywam te chwile niepokoju :)
Jestem w temacie kompletnie Zielona bo dopiero pierwszy raz w życiu podejrzewam, że mogę być w ciąży. Z mezem „zaryzykowaliśmy” 3 dni przed owulacją. Tak dla sprawdzenia czy wyjdzie czy nie wyjdzie [emoji23] ostatni okres miałam 16.01 a obecny @ powinnam mieć dziś, wiec czytając Was poszłam zrobić betę dziś rano, bo jeszcze nie dostałam @ . A pierwszy raz w życiu od 3 dni mam zgagę i od tygodnia ciemności przed oczami.
Myślicie, że to możliwe, że udało by się za pierwszym razem i to jeszcze nie w dzień owulacji ?:)

Wszystko jest możliwe [emoji16] 3mam kciukasy

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do plaży muszę dojechać 15km. Ale gdybym miała się przeprowadzać to tylko bliżej morza [emoji16] Tak jest to dla naszej rodziny cudowną ostoją...szum fal i bryza...ciepły piach...wydmy...A zimą czy inną porą też są piękne uroki które komponuje wiatr...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszcze

Trzymam kciuki!! Jestesmy w tym samym wieku i to moja tez pierwsza dzidzia [emoji1]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry