Mamisia83
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam dwie koleżanki którym Dziduch prowadził ciąże w tym jedna bliźniacza. Bardzo go chwaląA chodzę do dr Dziducha do luxmedu
Kocham morze Kiedyś co roku jeździłam bo rodzinę w Gdańsku mam.Dzień dobry Dziewczyny [emoji4]
Widzę bliższe zapoznania. Ja z nad morza jestem.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja akurat nie rodziłam na górze na trakcie tylko tam na dole na patologii czy tam ginekologii. Miałam problem z przepukliną kręgosłupa i CC była planowana.Mamisia, ja rodzilam naturalnie, mam nadzieję że teraz też się uda. Bo trochę mnie przeraża cesarka i to że na jaczewskiego nie może być z nami nikt na sali do opieki po cesarce... Po naturalnym wszystko spoko ale po cesarce chyba jest duzo ciężej...
Tak, jak dowiedziałam się o ciąży to wykupilam sobie ubezpiwczenie w interrisk za 59 miesięcznie. Niby ma w to wchodzić ciąża będę miała to ubezpieczenie od 1 marca więc się okaże
Na którego października wychodzi Ci termin porodu?Mamisia, ja rodzilam naturalnie, mam nadzieję że teraz też się uda. Bo trochę mnie przeraża cesarka i to że na jaczewskiego nie może być z nami nikt na sali do opieki po cesarce... Po naturalnym wszystko spoko ale po cesarce chyba jest duzo ciężej...
Takie pozytywy od rana^^ 10dni od owulacji ^^ test z czułością 10mlU/ml. JUHU
A któraś z dziewczyn jest z lubelskiego?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom