reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Szalona jaki duży brzuszek. Ojejciu.

Kfiatek ja rowniesz warszawa. Rodzilas na karowej? Ja pierwsza radzilam w praskim i teraz po remoncie bardzo polecam. A czułam się jakbym na porodzie miała wykupiona położna.

Aga1307 my z mężem pierwsze dziecko też jednej raz i ustrzelilismy. Więc myślę że możliwe. :) tym bardziej że sama mam w tym roku 22 lata. :)

reklama
Ja kończę w tym roku 22. Też moja 1 :)
Super [emoji1] dziewczyny jakie macie odczucia? Sama radosc czy czujecie tez lekki niepokój? Ja mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, sama wewnetrznie tez ten spokój czuje, natomiast niepokój czy podołam w roli mamy [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Szalona jaki duży brzuszek. Ojejciu.

Kfiatek ja rowniesz warszawa. Rodzilas na karowej? Ja pierwsza radzilam w praskim i teraz po remoncie bardzo polecam. A czułam się jakbym na porodzie miała wykupiona położna.

Aga1307 my z mężem pierwsze dziecko też jednej raz i ustrzelilismy. Więc myślę że możliwe. :) tym bardziej że sama mam w tym roku 22 lata. :)

Zobaczymy wieczorem [emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super [emoji1] dziewczyny jakie macie odczucia? Sama radosc czy czujecie tez lekki niepokój? Ja mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, sama wewnetrznie tez ten spokój czuje, natomiast niepokój czy podołam w roli mamy [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja próbuje się nie nastawiać, ale uwielbiam dzieci ! I jak by się okazało, że to ciąża to się ze szczęścia popłacze :) aczkolwiek jeśli pomyśle o nieprzespanych nocach to się można bać .

Ja próbuje się nie nastawiać, ale uwielbiam dzieci ! I jak by się okazało, że to ciąża to się ze szczęścia popłacze :) aczkolwiek jeśli pomyśle o nieprzespanych nocach to się można bać .

E tam jakie nieprzespane noce, po 3 tygodniach już nie zauważysz różnicy czy spałaś czy nie [emoji23]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do nieprzespanych nocy mozna sie przyzwyczaić... ja mam juz 2 dzici raz za razem.od 4 la . nie spalam ciagiem 5 h! Moze byly wyjatki na palcach u jednej reki.....a teraz kolejne nieprzespane noce przedemna... poczatek bedzie ciezki do zmiany rytmu..zeby organizm sie przyzwyczail...

Bo ja to z tych spiochow bylam..co lubia spac do 10

Ostatnia edycja:
reklama
Do nieprzespanych nocy mozna sie przyzwyczaić... ja mam juz 2 dzici raz za razem.. nie przespalalam nieprzespane noce przedna :)ciagiem 5 h z rzedu od 4 lat...!!! Moze byly wyjatki na palcach u jednej reki.....a teraz kolejne

O rany ! [emoji85] a co jest największym minusem i plusem ciąży / dzidziusia ?:)

Do góry