reklama
justyna612
Fanka BB :)
Podziwiam studiujące i pracujące mamy, mi już by się nie chciało Po tamtych 5 latach nauki non stop - nie dziękuję za nowy kierunek czy podyplomowke kursy, szkolenia ok chętnie zawsze to okazja do poznania nowych ludzi i zdobywania doświadczenia ale kolokwia, egzaminy to już nie dla mnie i jeszcze praca... O matkoSandralevv u mnie dzisiaj na uczelni 3 zaliczenia. 2 z ćwiczeń a 1 to z wykładów. na szczęście już po, powinnam 2z 3 na pewno zdać.
Życzę Wam studentkom spokojnego zaliczenia na letniej sesji
Ka30sia
Oj ja też już bym nie chciała po dwóch latach studiów zdecydowałam sie na drugi kierunek (zaocznie). Na 4 roku zaszlam w ciążę (akurat na październik), poród w połowie czerwca, czyli w samuitka sesję, 3 egzaminy przełożyłam na wrzesień. Pamiętam jak się uczylam: Jasiek przy cycu, a ja z notatkami za nim dało się radę, ale już mi wystarczyPodziwiam studiujące i pracujące mamy, mi już by się nie chciało Po tamtych 5 latach nauki non stop - nie dziękuję za nowy kierunek czy podyplomowke kursy, szkolenia ok chętnie zawsze to okazja do poznania nowych ludzi i zdobywania doświadczenia ale kolokwia, egzaminy to już nie dla mnie i jeszcze praca... O matko
Życzę Wam studentkom spokojnego zaliczenia na letniej sesji
Szalona 29
Moderatorka
Poznań..ok godz 11 odrobinke pokropilo...max 3 ~5 minut.....
Ale teraz leeeeeje od 45 minut...i leje....konkret....))))
Ale teraz leeeeeje od 45 minut...i leje....konkret....))))
Mama po.raz trzeci
Ja trafilam.na.ten. trochę malo.teorii ale zawse jakas wskazowka Link do: Probiotyki w ciążyMimo niedojrzalych jelit kolki nas ominely, widocznie w rozny sposob te jelitka moga byc niedojrzale. Tak samo jak wady wzroku moga byc rozne
Jesli trafisz na ten artykul gdzies to podeslij, bede wdzieczna. Ja tez czasem cos gdzies czytam a pozniej nie moge znalezc, a jak juz nie potrzebuje to na to wpadam.
Aga10_2018
A w Warszawie temperatura utrzymuje się nadal, w tej chwili 26 stopni.
Miasto płonie. MASAKRA !
Podobno jeszcze jutro tak ciepło A później lekkie ochłodzenie.
Mam nadzieję, bo jest nie do wytrzymania.
Dzisiaj przespałam od 12 do 16..
I chłodziłam się w wannie.
Edit sorry 29 stopni :-/
Miasto płonie. MASAKRA !
Podobno jeszcze jutro tak ciepło A później lekkie ochłodzenie.
Mam nadzieję, bo jest nie do wytrzymania.
Dzisiaj przespałam od 12 do 16..
I chłodziłam się w wannie.
Edit sorry 29 stopni :-/
Ostatnia edycja:
Ja dalam rade na diecie 4,5 ms. Schudlam tak ze byl ze mnie cien czlowieka, dostalam anemii i skonczylo sie kp bo juz nie dalam rady, a pokarmu tez bylo juz niewiele. Nasz ma teraz wlasnie 1,5r ale niestety caly czas bardzo silnie reaguje, co jakis czas sprawdzamy to co juz probowal i uczulalo. Dajemy mu np troche jablka, papryki, jakiegos malutkiego danonka, za kazdym razem konczy sie kiepsko. Jedno co mnie bardzo dziwi to potworna reakcja na pszenny makaron, bo jada codziennie bulki, chleb i nic mu po nich nie jest. Na makaronie jak wół stoi, ze tylko z pszenicy robiony, strach wobec tego myslec z czego jest pieczywo bo chyba nie z tej samej pszenicyU nas AZS do 1,5 roku, ale karmilam kp ciągle. Teraz na początku eliminowalam wszystko, ale stwierdziłam, że za chwilę zostaniemy o suchym (oczywiście nie pszennym) pieczywie i zaczęłam jej wszystkie alergeny wprowadzać. Naturalnie się uodparnia i jest o niebo lepiej niż w zeszłym roku
NaturalnaMama
Ja nie byłam na diecie przy kp. Tzn, próbowałam, ale to nic nie zmieniało, więc nie było sensu. U nas AZS najbardziej się nasililo po NOPie po trzecim szczepieniu euvaxem B, potem doszły inne rzeczy...Ja dalam rade na diecie 4,5 ms. Schudlam tak ze byl ze mnie cien czlowieka, dostalam anemii i skonczylo sie kp bo juz nie dalam rady, a pokarmu tez bylo juz niewiele. Nasz ma teraz wlasnie 1,5r ale niestety caly czas bardzo silnie reaguje, co jakis czas sprawdzamy to co juz probowal i uczulalo. Dajemy mu np troche jablka, papryki, jakiegos malutkiego danonka, za kazdym razem konczy sie kiepsko. Jedno co mnie bardzo dziwi to potworna reakcja na pszenny makaron, bo jada codziennie bulki, chleb i nic mu po nich nie jest. Na makaronie jak wół stoi, ze tylko z pszenicy robiony, strach wobec tego myslec z czego jest pieczywo bo chyba nie z tej samej pszenicy
Ostatnia edycja:
To juz czytalam dzieki.Ja trafilam.na.ten. trochę malo.teorii ale zawse jakas wskazowka Link do: Probiotyki w ciąży
reklama
Karolina0225
To na zamopiance w sam środek grzmotow, ulewy i burzy wyjechaliśmy że aż na pobocze trzeba bylo zjechać bo wycieraczki nie nadazaly.Krakow już po burzy. 5 kropli deszczu jeden grzmot i trochę wiatru. Poszła sobie w dal. :-(