reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Sandralevv u mnie dzisiaj na uczelni 3 zaliczenia. 2 z ćwiczeń a 1 to z wykładów. :) na szczęście już po, powinnam 2z 3 na pewno zdać.

reklama
Sandralevv u mnie dzisiaj na uczelni 3 zaliczenia. 2 z ćwiczeń a 1 to z wykładów. :) na szczęście już po, powinnam 2z 3 na pewno zdać.
Podziwiam studiujące i pracujące mamy, mi już by się nie chciało :) Po tamtych 5 latach nauki non stop - nie dziękuję za nowy kierunek czy podyplomowke :) kursy, szkolenia ok chętnie zawsze to okazja do poznania nowych ludzi i zdobywania doświadczenia ale kolokwia, egzaminy to już nie dla mnie i jeszcze praca... O matko :)
Życzę Wam studentkom spokojnego zaliczenia na letniej sesji :)

Podziwiam studiujące i pracujące mamy, mi już by się nie chciało :) Po tamtych 5 latach nauki non stop - nie dziękuję za nowy kierunek czy podyplomowke :) kursy, szkolenia ok chętnie zawsze to okazja do poznania nowych ludzi i zdobywania doświadczenia ale kolokwia, egzaminy to już nie dla mnie i jeszcze praca... O matko :)
Życzę Wam studentkom spokojnego zaliczenia na letniej sesji :)
Oj ja też już bym nie chciała;) po dwóch latach studiów zdecydowałam sie na drugi kierunek (zaocznie). Na 4 roku zaszlam w ciążę (akurat na październik;)), poród w połowie czerwca, czyli w samuitka sesję, 3 egzaminy przełożyłam na wrzesień. Pamiętam jak się uczylam: Jasiek przy cycu, a ja z notatkami za nim:) dało się radę, ale już mi wystarczy;)

Mimo niedojrzalych jelit kolki nas ominely, widocznie w rozny sposob te jelitka moga byc niedojrzale. Tak samo jak wady wzroku moga byc rozne ;)

Jesli trafisz na ten artykul gdzies to podeslij, bede wdzieczna. Ja tez czasem cos gdzies czytam a pozniej nie moge znalezc, a jak juz nie potrzebuje to na to wpadam.
Ja trafilam.na.ten. trochę malo.teorii ale zawse jakas wskazowka Link do: Probiotyki w ciąży

A w Warszawie temperatura utrzymuje się nadal, w tej chwili 26 stopni.
Miasto płonie. MASAKRA !
Podobno jeszcze jutro tak ciepło A później lekkie ochłodzenie.

Mam nadzieję, bo jest nie do wytrzymania.
Dzisiaj przespałam od 12 do 16..
I chłodziłam się w wannie.

Edit sorry 29 stopni :-/

Ostatnia edycja:
U nas AZS do 1,5 roku, ale karmilam kp ciągle. Teraz na początku eliminowalam wszystko, ale stwierdziłam, że za chwilę zostaniemy o suchym (oczywiście nie pszennym) pieczywie i zaczęłam jej wszystkie alergeny wprowadzać. Naturalnie się uodparnia i jest o niebo lepiej niż w zeszłym roku
Ja dalam rade na diecie 4,5 ms. Schudlam tak ze byl ze mnie cien czlowieka, dostalam anemii i skonczylo sie kp bo juz nie dalam rady, a pokarmu tez bylo juz niewiele. Nasz ma teraz wlasnie 1,5r ale niestety caly czas bardzo silnie reaguje, co jakis czas sprawdzamy to co juz probowal i uczulalo. Dajemy mu np troche jablka, papryki, jakiegos malutkiego danonka, za kazdym razem konczy sie kiepsko. Jedno co mnie bardzo dziwi to potworna reakcja na pszenny makaron, bo jada codziennie bulki, chleb i nic mu po nich nie jest. Na makaronie jak wół stoi, ze tylko z pszenicy robiony, strach wobec tego myslec z czego jest pieczywo bo chyba nie z tej samej pszenicy :szok:

Ja dalam rade na diecie 4,5 ms. Schudlam tak ze byl ze mnie cien czlowieka, dostalam anemii i skonczylo sie kp bo juz nie dalam rady, a pokarmu tez bylo juz niewiele. Nasz ma teraz wlasnie 1,5r ale niestety caly czas bardzo silnie reaguje, co jakis czas sprawdzamy to co juz probowal i uczulalo. Dajemy mu np troche jablka, papryki, jakiegos malutkiego danonka, za kazdym razem konczy sie kiepsko. Jedno co mnie bardzo dziwi to potworna reakcja na pszenny makaron, bo jada codziennie bulki, chleb i nic mu po nich nie jest. Na makaronie jak wół stoi, ze tylko z pszenicy robiony, strach wobec tego myslec z czego jest pieczywo bo chyba nie z tej samej pszenicy :szok:
Ja nie byłam na diecie przy kp. Tzn, próbowałam, ale to nic nie zmieniało, więc nie było sensu. U nas AZS najbardziej się nasililo po NOPie po trzecim szczepieniu euvaxem B, potem doszły inne rzeczy...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry