sandralevv93
Fanka BB :)
Tak, bez względu na ilosc dzieciA te 2dni opieki to jest zawsze stałe bez względu czy dzieci mam jedno czy dwoje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, bez względu na ilosc dzieciA te 2dni opieki to jest zawsze stałe bez względu czy dzieci mam jedno czy dwoje?
Czemu peeling odpada? Jakieś ogólne przeciwwskazania czy Ty nie możesz?Ja w biedrach się rozrosłam miednica mi się robi chyba jak balia
No ale z tymi nogami to już nie wiem co robić...zawsze dla mnie najlepszy na całe ciało był peeling kawowy,ale teraz to raczej odpada i myślę jaki by tu można było zastosować. Cukrowy odpada.
A te 2dni opieki to jest zawsze stałe bez względu czy dzieci mam jedno czy dwoje?
Hej ja mialam cc i polog trwal 8 tygodni ipo tym czasie byl seks. Karmialam mala piersia i okres mialam po 4 miesiacach. Moj maz wzial wlasnie na mnie opieke te 2 tygodnie i po tym czasie zostalam z corka sama.
Ja też byłam sama, mąż był tylko tydzień. Cała rodzina w Holandii. Zielona w temacie, bo pierwsze dziecko - ogarnęłam dasz radęI jesteś na forum to znaczy że przeżyłas :-) to jest nadzieja i dla mnie.
Możemy sobie [emoji109] przybic. Mój też chrapie (papierosy) ja jeszcze pracuje więc jak mi dokucza 2 noce to na trzecią idzie do salonu żebym odpoczela jak wypije drinka albo 2 piwa to z automatu do salonu idzie bo wtedy jest dramat. U nas odpada z jego powodu spanie z dzieckiem. Przeniesiemy się do salonu że spanie A ja zakupie sobie rozkładany fotel do dzidzi żebyn mogła być z nią i odpocząć od męża jeszcze nie wiem kto mi bardziej dokuczy;-)Ja rowniez sie nie zgadzam ze seks umiera jak.sie spi z dzieckiem. Mąż emigrowal.do salonu jak zachorowal i tam juz zostal. Mi wygodniej bo nie chrapie mi nad.uchem a wierzcie mi chrapie makabryczne (u lekarza huz byl z tym nawet i podobno taka jefo iroda i, fajki). Dziewczyny ida spac wieczorem, elekktroniczna niania.odpaloba u malej, a my w salonir nadrabiamy braki czulosciowe... praktycznie codziennie... mimo kp mialam wysokie libido (niby spada podczas kp). Po miesiącu od momentu cc zaczelismy. Przestalam szybko krwawic tak hak przy pierwzej corce. Lekarz mowil ze szybko sie czyszcze. Ja bardzo chcialam wrocic do seksualnej formy.
A ija dodam ze mala.juz ze mna nie spi, a maz dalej w salo n ie. Wygodniej nam
Podziel się mój nie pali i nie pije (no może kilka razy w roku mu się jakieś piwo zdarzy) ale chrapie masakrycznie [emoji14]Możemy sobie [emoji109] przybic. Mój też chrapie (papierosy) ja jeszcze pracuje więc jak mi dokucza 2 noce to na trzecią idzie do salonu żebym odpoczela jak wypije drinka albo 2 piwa to z automatu do salonu idzie bo wtedy jest dramat. U nas odpada z jego powodu spanie z dzieckiem. Przeniesiemy się do salonu że spanie A ja zakupie sobie rozkładany fotel do dzidzi żebyn mogła być z nią i odpocząć od męża jeszcze nie wiem kto mi bardziej dokuczy;-)
Ostatnio moja przyjaciółka przyleciała z Irlandii i zajmuje się aromaterapia i mam też olejki na chrapanie w pierwsza noc ni y lepiej ale to po tygodniu czy nawet 2 można coś stwierdzić. Jeśli znajdę lek na chrapanie to się podzielę ;-)
To ja czekam na wiadomosc!Możemy sobie [emoji109] przybic. Mój też chrapie (papierosy) ja jeszcze pracuje więc jak mi dokucza 2 noce to na trzecią idzie do salonu żebym odpoczela jak wypije drinka albo 2 piwa to z automatu do salonu idzie bo wtedy jest dramat. U nas odpada z jego powodu spanie z dzieckiem. Przeniesiemy się do salonu że spanie A ja zakupie sobie rozkładany fotel do dzidzi żebyn mogła być z nią i odpocząć od męża jeszcze nie wiem kto mi bardziej dokuczy;-)
Ostatnio moja przyjaciółka przyleciała z Irlandii i zajmuje się aromaterapia i mam też olejki na chrapanie w pierwsza noc ni y lepiej ale to po tygodniu czy nawet 2 można coś stwierdzić. Jeśli znajdę lek na chrapanie to się podzielę ;-)
Moj chrapie tylko jak jest mocno zmeczony [emoji3]Podziel się mój nie pali i nie pije (no może kilka razy w roku mu się jakieś piwo zdarzy) ale chrapie masakrycznie [emoji14]
Moj strasznie chrapal, rzucił palenie i nic się nie zmieniło aż w końcu poszedł do lekarza bo stwierdził że go jego chrapanie budzi i okazało się że ma krzywą przegrode nosowa. I od roku i ja i on się wysypiamy bez chrapania. Może problem tkwi wlasno w w przegrodzie?Możemy sobie [emoji109] przybic. Mój też chrapie (papierosy) ja jeszcze pracuje więc jak mi dokucza 2 noce to na trzecią idzie do salonu żebym odpoczela jak wypije drinka albo 2 piwa to z automatu do salonu idzie bo wtedy jest dramat. U nas odpada z jego powodu spanie z dzieckiem. Przeniesiemy się do salonu że spanie A ja zakupie sobie rozkładany fotel do dzidzi żebyn mogła być z nią i odpocząć od męża jeszcze nie wiem kto mi bardziej dokuczy;-)