reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Cześć... 7 dni do @
36,6 pöl godziny po tym jak wrocilam z przedszkola
Teraz ja mam 37, 1 a dziecko 36,5
Bardzo wzdęty brzuch od jakichś 8 dni

Dzis jest 5 dzien po owulce... i nadal mam śluz... na 1 cm da sie rozciagnac miedzy palcami.. tez tak macie?

siedze pod kołdrą, maluch na mnie śpi..podgrzewanie podkrecone a mi w stopy i rece zimno.... oglqdam ddtvn

Ostatnia edycja:
reklama
Mi ta aplikacja mój kalendarzyk z kwiatkiem źle pokazywała dzień owulacji. Mam flo i tam mi się zgadza.
Mój maluch spi sobie a ja obok lezakuje :)
Ja chyba nie zauważyłam żebym miała więcej tego śluzu. No nie wiem sama co myśleć... rano mnie kusilo żeby test zrobić. Ale dzięki wam byłam dzielna i nie zrobiłam [emoji14]

Mi ta aplikacja mój kalendarzyk z kwiatkiem źle pokazywała dzień owulacji. Mam flo i tam mi się zgadza.
Ja chyba nie zauważyłam żebym miała więcej tego śluzu. No nie wiem sama co myśleć... rano mnie kusilo żeby test zrobić. Ale dzięki wam byłam dzielna i nie zrobiłam [emoji14]

To że nie masz więcej śluzu to nie
musi znaczyć, ze się nie udało :) ja praktycznie wcale go nie mam, a jak już coś jest to konsystencji „kremu”

Mi tez źle pokazuje... mam dwa dni poźniej, ale jakos nie chcialoby mi sie wszysykich notatek przenosic....

Dzielna jestes.. tak trzymaj... dziś obie mamy jedna kreske... bo za daleko do @ tak wiec jeszcze nie ma co sprawdzać..

Jabłuszkowa ja przed @ też sucho miałam, teraz w terminie @ może coś tam więcej się tego śluzu się pokazuje. Ja się tez naczytałam że śluzu ma być dużo po owulacji jeśli doszło do zapłodnienia a to widać nie jest regułą. Każda z nas jest widać inna i różnie to bywa. ;)

Wiecie co... tak sobie myślę, że to mierzenie temp jest bez sensu...bo i tak jak temp ma spasc to i tak bedzie to w okolicach 1 dzien przed @.... to po co monitorowac miedzy owu a @??

Jabłuszkowa ja przed @ też sucho miałam, teraz w terminie @ może coś tam więcej się tego śluzu się pokazuje. Ja się tez naczytałam że śluzu ma być dużo po owulacji jeśli doszło do zapłodnienia a to widać nie jest regułą. Każda z nas jest widać inna i różnie to bywa. ;)

No dokladnie, kazda jest z nas inna.. inaczej organizm daje znaki
Bisia25 ktory dziś masz dc? I jak dlugie cykle masz?

reklama
No bo każda ta aplikacja inaczej pokazuje owulke, brawo muisz jeszcze parę dni wytrzymać, weekend już więc zawsze jakoś zleci szybciej :)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry