reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny :) ja dziś z rana byłam na badaniach i zrobiłam sobie dodatkowo betę. Czekam do wieczora, zobaczymy jaka wyjdzie ☺️

Cześć kobitki, witam się z roboty:) Lulcja23 ja betę zrobię chyba po weekendzie , wizytę mam 6.02., gin kazał mi przyjść na usg i sprawdzić przed czy beta przyrasta. Na razie się trzymam i nie robię następnych testów. W pierwszej ciąży zrobiłam jeden test i tyle , a teraz stres mam większy i kusi mnie .
Flor87 super, że temperatura rośnie !!!

Hej dziewczyny :) Ja nowego zawiozlam na 8 do przedszkola przyjechałam zapaliłam w piecu bo mnie zimno trzepie i siedzę na kanapie i oglądam Ojca Mateusza Macie może jakieś godnie polecenia apki na telefon z tymi wszystkimi dniami plodnymi itp[emoji4]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) Ja nowego zawiozlam na 8 do przedszkola przyjechałam zapaliłam w piecu bo mnie zimno trzepie i siedzę na kanapie i oglądam Ojca Mateusza Macie może jakieś godnie polecenia apki na telefon z tymi wszystkimi dniami plodnymi itp[emoji4]

Ja pierwsza lepsza sciagnelam..rozowy kwiatek..."moj kalendarzyk"

A no ja tez ja walsnie mam , tylko tak pytam bo może macie jakąś dokładniejsza:)

reklama
Cześć kobitki, witam się z roboty:) Lulcja23 ja betę zrobię chyba po weekendzie , wizytę mam 6.02., gin kazał mi przyjść na usg i sprawdzić przed czy beta przyrasta. Na razie się trzymam i nie robię następnych testów. W pierwszej ciąży zrobiłam jeden test i tyle , a teraz stres mam większy i kusi mnie .
Flor87 super, że temperatura rośnie !!!

Ja zrobiłam 3 testy dla pewności czy ta 2 kreska jest na pewno. 1 test zrobiłam w pracy i niby nic nie było. Dopiero jak go chciałam wyrzucić zobaczyłam ledwo widoczna kreskę wiec powtórzyłam test na 2 dzień wieczorem i pokazała się szybciej i bardziej była widoczna i rano na następny dzień zrobiłam 3 żeby uwierzyć

Do góry