Aga10_2018
Fanka BB :)
Rzeczywiście daleko .... kurde ... ale tam Cię z kwitkiem nie odprawią......Aga10 słyszałam ze tam jest ok tyle że ja mam z wawra strasznie daleko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rzeczywiście daleko .... kurde ... ale tam Cię z kwitkiem nie odprawią......Aga10 słyszałam ze tam jest ok tyle że ja mam z wawra strasznie daleko
Aga10 słyszałam ze tam jest ok tyle że ja mam z wawra strasznie daleko
My do tej pory mamy jedną lub dwie pobudki w nocy ale ostatnio mam taki kamienny sen ze rzadko się budzę, mąż Małego ogarniaMnie kawa na.poczatku odrzucila, ale w 16 tyg jak moja mala zrobila mi.pobudke o 4 a jechalismy wtedy do PoLski to wypilam i ti ze smakiem i od tego momentu pike dwie rozpuszczalne z mleczkiem mniam
Ale nie ma to jak aplikacja do omijania chińskiej cenzury Już się bałam, że to nie zadziała w tym wypadku, ale o dziwo teraz mój telefon myśli, że jestem w NiemczechHa, chciałam ją sobie też zainstalować, ale widzę, że w Google Play nie ma - dziwne, myślę.
Szukam na Google - znalazłam - szukam opcji instaluj, a tam informacja "Ta aplikacja nie jest dostępna w Twoim kraju"
No właśnie słyszałam, że mogą pojawić się pod koniec, a nawet już po urodzeniu. Też nie do końca zgadzam się, że jak się bedziemy smarować, to nie będzie rozstępów. W tamtej ciąży smarowalam czasem codziennie, czasem raz w tygodniu, zwykłą oliwka i nie mam krech. Teraz zobaczymy jak będzie:/
Ale wyobraź sobie ze np zaczynam rodzić o 16 i muszę pojechać na północ i jeszcze przez most jechalabym wieczność. A jeśli by spadł śnieg w październiku to już w ogóle :/Jednak jak myślałaś o praskim to w sumie przejedziesz przez Most Gdański i jesteś ......
Dużo kobiet właśnie myśli ze jak już w ciąży nie są to nie muszą się smarować. A z tyłu na opakowaniu jak nic jest napisane aby stosować jeszcze 6 tyg po porodzieMoja siostrą jest tydzień po porodzie. Wczoraj jej wyskoczyły rozstepy! Szok! Cała ciążę nic.
U nas odkad odstawilam ja w nocy od cyca to przesypia cala noc. Ale wtedy bylam wieczorem na zebraniu u starszej corki a maz ja zamiast poczekać tak do 21 bo wstala o 16 z popoludniowej drzemki, polozyl o 19.30 i o 4 byla wyspanaMy do tej pory mamy jedną lub dwie pobudki w nocy ale ostatnio mam taki kamienny sen ze rzadko się budzę, mąż Małego ogarnia
Ale wyobraź sobie ze np zaczynam rodzić o 16 i muszę pojechać na północ i jeszcze przez most jechalabym wieczność. A jeśli by spadł śnieg w październiku to już w ogóle :/