sandralevv93
Fanka BB :)
Oo to u mnie podobnieU mnie tez 22 tydzien. Czuje z 2 kopniaki z rana, potem po południu. I wieczorem tez coś się ruszy. Ja mam wrażenie, ze głównie to śpi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo to u mnie podobnieU mnie tez 22 tydzien. Czuje z 2 kopniaki z rana, potem po południu. I wieczorem tez coś się ruszy. Ja mam wrażenie, ze głównie to śpi
Moje nawet jeśli jest tak aktywne to nie czuje tego za bardzo bo mam łożysko na przedniej ścianie macicy. Ja ruchy czuję raczej po południu i wieczorem, rano chyba synek śpi może akurat masz takie predyspozycje ze względu na budowę ciała, że ruchy czujesz bardziej wyraźnieWitam dziewczyny. Czytam forum juz od jakiegos czasu. Ale nie udzielalam sie nigdy. Ale mam takie pytanko do Was. Jestem w 22 tc. Jak czesto odczuwacie ruchy Maluszkow? Bo ja od rana mam wrazenie ze moje Malenstwo wogole nie spi. Przy kazdym odpoczynku czuje jak sie wierci. Czy u was tez sa takie aktywne Dzieciatka??
Mój za to sie rozkręcił i czasem niezależnie od pozycji kopnie bardzo delikatnie. Ale najmniej jak stoję czy idę bo wtedy taki ukołysany,że chyba śpiWitam dziewczyny. Czytam forum juz od jakiegos czasu. Ale nie udzielalam sie nigdy. Ale mam takie pytanko do Was. Jestem w 22 tc. Jak czesto odczuwacie ruchy Maluszkow? Bo ja od rana mam wrazenie ze moje Malenstwo wogole nie spi. Przy kazdym odpoczynku czuje jak sie wierci. Czy u was tez sa takie aktywne Dzieciatka??
U mnie nie ma dni żeby był aktywny non stop. A próbowałaś czy coś się zmieni jak się przespacerujesz lub położysz?Witam dziewczyny. Czytam forum juz od jakiegos czasu. Ale nie udzielalam sie nigdy. Ale mam takie pytanko do Was. Jestem w 22 tc. Jak czesto odczuwacie ruchy Maluszkow? Bo ja od rana mam wrazenie ze moje Malenstwo wogole nie spi. Przy kazdym odpoczynku czuje jak sie wierci. Czy u was tez sa takie aktywne Dzieciatka??
Miao jak napisałaś, że to 6 miesiąc to zaczęło do mnie znowu docierać jak mi ten czas przeleciał... [emoji50] U mnie co prawda dopiero 20 idzie... Ale to już kurde połowa... [emoji23]Dziś znowu miałam dentystę i parę silnych kopniaków było po podaniu zastrzyku że znieczuleniem :-) Niezawodna metoda. Ostatnio czuję ruchy częściej, ale to już 23 tydzień idzie (czyli 6 miesiąc!). Rano po przebudzeniu się jak poleżę jeszcze chwilę na plecach to czuję kopniaki i wieczorem po kolacji. Przez resztę dnia niespecjalnie - też mam łożysko na przedniej ścianie.
Ja wczoraj zapytałam o poród (mam 21t4d)A takie pytanie... Kiedy się powinno zaczynać temat z lekarzem o porodzie ? Tz o metodzie porodu tj. CC ?
Już teraz w połowie czy później ? Jakoś inaczej wtedy lekarz prowadzi ciążę czy tak samo jak sn ? Hmmmm