W sumie to już chyba nie wiadomo gdzie kupowac.
Może jakieś doświadczone mamy cos poleca?
Ja mogę wam polecić ubranka firmy F&F (są w Tesco i w necie)-szczególnie takie wielopaki bodziaków. Bardzo dobrze się noszą,powiedziałabym że "rosną razem z dzieckiem"-wiadomo że do pewnego momentu ale u nas dany rozmiar służył znacznie dłużej niż innych firm.Nie zbiegają się w praniu,nie mechacą,mięciutka bawełna.
Podobnie z wielopakami firmy George,Primark,Early Days-też kupowałam i kupuję i naprawdę jestem zadowolona. Do tego mają dużo ładnych wzorów i dla chłopca i dla dziewczynki.Te firmy akurat kupuję na allego lub olx,ale jak macie kogoś znajomego za granicą to warto poprosić o zakup,cenowo też nie obciążają kieszeni.
Ja kupuję jeszcze w 5.10.15 - fajnie jak się trafi jakąś promocję to wtedy dużo taniej niż normalnie(może na dzień dziecka coś ciekawego zaproponują), Reserved Kids, C&A - lubię ich BioBawełnę bo jest taka "mięsista" i też długo nam służą ich ubranka, dawniej kupowałam często w Endo chociaż tam też bez promocji to mają wysokie ceny-ale fajne i zabawne wzory ubranek.
W Pepco też robię zakupy,ale faktycznie tam różnie może się trafić-kiedyś moja Karolka dostała bodziak z długim rękawem przy czym długość rękawka była prawie dwa razy (!)dłuższa niż sam bodziak
w sumie niewątpliwym plusem jest cena-w razie czego bez większych wyrzutów można się pozbyć takiego nietrafionego ubranka.