vihrea
Fanka BB :)
Brzuszki rosna, moj tez jakby przyspieszyl ostatnio[emoji5] widze paski modne w tym sezonie[emoji6]Hihi u mnie też coś rośnie szybko brzuszek 21+2
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brzuszki rosna, moj tez jakby przyspieszyl ostatnio[emoji5] widze paski modne w tym sezonie[emoji6]Hihi u mnie też coś rośnie szybko brzuszek 21+2
Ja też, trochę się tym martwiłam, ale moja gin zbyła to na samym początku stwierdzeniem, że to normalne... więc teraz jak mnie kłuje to jak mogę staram się położyć albo chociaż nie męczyć i zwykle przechodzi po jakimś czasie.Dziewczyny, czy wy tez odczuwacie kłucie w pochwie? Ostatnio zaczelam odczuwac nawet kilka razy dziennie, szczegolnie w pozycji siedzacej, nie jest to jakis straszny ból przy ktorym bym nie mogla funkcjonowac ale jednak. Jest sie czym martwic?
Ja w końcu zdjęłam, bo mnie nastraszyły 30 stopniowe upały, ale teraz cały czas mam wrażenie, że mi spadła, od jakichś 2 tygodni mam taki nerwowy odruch, że co chwila bezwiednie sprawdzam czy jest na palcu...nie ma!...ach nie przecież ją zdjęłam [emoji23]Ja moja dzidzie dziś na żużel zabrałam tak jej się spodobało że jak mnie kopala to aż się wystraszylam 2 razy i podskoczylam;-)
Dziewczyny uwaga na obrączki ja dziś już zdjęła.ppgoda nie służy A jak ma być za późno to wolę wcześniej choć tak mi dziwnie bo ja w ogóle nie zdejmuje.
Czuje już regularnie rano jak się budzę to czekam na nią bardzo nisko czuje.
Żałuję że nie zapisałam ale pierwszy r9 były koło 18 tyg tylk9 nie byłam pewna czy to o to chodzi.
A możesz coś więcej napisać o wielopieluszkach? Od ktorego tygodnia mozna je zakladac,kiedy lepiej tak a kiedy nie i jak z funkcjonalnością i praniem?
Bardzo ładne imię . Szwagierka się nie przejmuj. Moja w pierwszej ciąży pokrytykowala imię jakie wybrałam dla syna. Ludzie zawsze będą mieli swoje zdanie i widzimisie. Trzeba po prostu jednym uchem wpuścić drugim wypuścić i olac ich.Co myslicie o imieniu Kornelia? Ostatnio zostalam skrytykowana przez szwagierke ze gdzie to takie ciezkie imie dziecku dawac.. a co ją to obchodzi jakie ja imie dam
O, super, że ktoś ma wyprawę, właśnie pytałam kiedyś tutaj czy ktoś wielopieluchuje.Współczuję niedogodności dziewczyny.
ja gdyby nie lekki brzusiu nie czułabym w w.ogole, że jestem w ciąży. Kazda kolejna jest dla mnie laskawsza, chociaż moja przyjaciółka uważa, że ja po prostu jestem zarobiona z dzieciakami tak, że się nie skupiam i nie myślę.Moze i troszkę prawdy w tym jest.
U nas 18tc. Leciutko puchną mi stopy, jak biegam pół dnia , a jednak sporo biegam.Obraczke jeszcze mogę nosić, w pierwszej ciąży pamiętam że miałam takie obrzęki, że w zasadzie przeleżała z pół roku w szkatułce.
Jedyny minus, że mam mniej mleka i synuś przez to czasem mnie gryzie.Ale dajemy rade.
Mi się bardzo podoba, jeden z moich faworytów jeśli byłaby dziewczynkaCo myslicie o imieniu Kornelia? Ostatnio zostalam skrytykowana przez szwagierke ze gdzie to takie ciezkie imie dziecku dawac.. a co ją to obchodzi jakie ja imie dam