reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja jem duzo tego i cholesterol ok, moj tata z tych grubszych i tez cholesterol ok. Poza tym cholesterol nie jest jakis tam super zly, wcale nie powoduje miażdżycy czy innych cudów z zylami wiec nie ma sie tak nim co przejmować :)
Moja siostra szczuplutka, z wieczną niedowaga a cholesterol nieciekawy. Może i niekoniecznie, ale jej wyszło w dodatku zbyt wysokie ciśnienie i arytmia - diety ma przestrzegać bezwzględnie, dostała tabletki na nadciśnienie i jeszcze chyba jakieś dalsze badania bedzie miała.

Moja siostra szczuplutka, z wieczną niedowaga a cholesterol nieciekawy. Może i niekoniecznie, ale jej wyszło w dodatku zbyt wysokie ciśnienie i arytmia - diety ma przestrzegać bezwzględnie, dostała tabletki na nadciśnienie i jeszcze chyba jakieś dalsze badania bedzie miała.
A moj tata nadciśnienie a cholesterol jak mlody Bóg [emoji3] takze wierzcie mi lub nie ale cholesterol nie ma z tym nic wspólnego :) tez zawsze tak myslalam, ale ktos madry mi to wyjaśnił :)

Naprawdę zawsze mi się wydało że jogurt czy kefir to takie delikatne. To pozostaje Ci chyba siemię lniane.

Nie u każdego działa to samo,ja gdybym zjadla jogurt czy w ogóle coś mlecznego to pali ogniem piekielnym. Po prostu trzeba to przetrwać i liczyć,że po ciąży ustanie

Dziewczyny tak pisalyscie o psiakach i owczarkach to się moim pochwalę. Aktualnie jest kilka dni po operacji kolana, bo jakieś zwyrodnienie miał i wet powiedział że najlepiej jak jeszcze roku nie ma (w sierpniu skończy). Czeka go prawdopodobnie operacja usunięcia jajek, bo jedno nie wyszło a to powoduje raka i tak ze dwa trzy miesiące kazał wet czekać czy coś się z jajem ruszy. Na zdjęciu z kotem co w Wielkanoc chorował, już dobrze z nim ale jeszcze profilaktycznie raz w tygodniu jakieś specjalne tabletki bierze. Zobacz załącznik 860437
Jakie fajne oby dwa czarne :)

I ja już jestem po połówkowych i będzie Tymon :) pierwsze co po przyłożeniu głowicy co pokazał to jajka ;) Wszystko rozwija się zgodnie z wiekiem ciąży, waży 350 g - 20t5d. Łożysko mam wysoko na przedniej ścianie, ilość wód prawidłowa. Był ze mną mąż i córka, a lekarz na koniec stwierdził że zdane ;) tylko zdjęcie mam takie kiepskie, ale najważniejsze że wszystko dobrze :)

I ja już jestem po połówkowych i będzie Tymon :) pierwsze co po przyłożeniu głowicy co pokazał to jajka ;) Wszystko rozwija się zgodnie z wiekiem ciąży, waży 350 g - 20t5d. Łożysko mam wysoko na przedniej ścianie, ilość wód prawidłowa. Był ze mną mąż i córka, a lekarz na koniec stwierdził że zdane ;) tylko zdjęcie mam takie kiepskie, ale najważniejsze że wszystko dobrze :)
Super,bardzo się cieszę :)

@mamaporazdrugi mój mały fika o rozmych porach,ale najczęściej kiedy leżę

reklama
dziewczęta czy Wasze dziecięta też tak psocą w środku? od kilku dni kop za kopem kopa poganie, ono chyba nie sypia :D
Mój syn strasznie ruchliwy. W ogóle czuje go od 15-16tc więc bardzo wcześnie. Mój mąż w 17 tygodniu bez problemu czuł kopniaki przez brzuch [emoji23] ale ma też spokojne momenty w ciągu dnia (np jak akurat bym chciała żeby się poruszał trochę to leży spokojnie :D)

Do góry