sandralevv93
Fanka BB :)
Moj najczęściej nad ranemdziewczęta czy Wasze dziecięta też tak psocą w środku? od kilku dni kop za kopem kopa poganie, ono chyba nie sypia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj najczęściej nad ranemdziewczęta czy Wasze dziecięta też tak psocą w środku? od kilku dni kop za kopem kopa poganie, ono chyba nie sypia
Moja siostra szczuplutka, z wieczną niedowaga a cholesterol nieciekawy. Może i niekoniecznie, ale jej wyszło w dodatku zbyt wysokie ciśnienie i arytmia - diety ma przestrzegać bezwzględnie, dostała tabletki na nadciśnienie i jeszcze chyba jakieś dalsze badania bedzie miała.Ja jem duzo tego i cholesterol ok, moj tata z tych grubszych i tez cholesterol ok. Poza tym cholesterol nie jest jakis tam super zly, wcale nie powoduje miażdżycy czy innych cudów z zylami wiec nie ma sie tak nim co przejmować
A moj tata nadciśnienie a cholesterol jak mlody Bóg [emoji3] takze wierzcie mi lub nie ale cholesterol nie ma z tym nic wspólnego tez zawsze tak myslalam, ale ktos madry mi to wyjaśniłMoja siostra szczuplutka, z wieczną niedowaga a cholesterol nieciekawy. Może i niekoniecznie, ale jej wyszło w dodatku zbyt wysokie ciśnienie i arytmia - diety ma przestrzegać bezwzględnie, dostała tabletki na nadciśnienie i jeszcze chyba jakieś dalsze badania bedzie miała.
Nie u każdego działa to samo,ja gdybym zjadla jogurt czy w ogóle coś mlecznego to pali ogniem piekielnym. Po prostu trzeba to przetrwać i liczyć,że po ciąży ustanie
Jakie fajne oby dwa czarneDziewczyny tak pisalyscie o psiakach i owczarkach to się moim pochwalę. Aktualnie jest kilka dni po operacji kolana, bo jakieś zwyrodnienie miał i wet powiedział że najlepiej jak jeszcze roku nie ma (w sierpniu skończy). Czeka go prawdopodobnie operacja usunięcia jajek, bo jedno nie wyszło a to powoduje raka i tak ze dwa trzy miesiące kazał wet czekać czy coś się z jajem ruszy. Na zdjęciu z kotem co w Wielkanoc chorował, już dobrze z nim ale jeszcze profilaktycznie raz w tygodniu jakieś specjalne tabletki bierze. Zobacz załącznik 860437
Moje dziecie wieczorem buszuje [emoji23]dziewczęta czy Wasze dziecięta też tak psocą w środku? od kilku dni kop za kopem kopa poganie, ono chyba nie sypia
No właśnie u mnie działa mięta dlatego sądzę,że kazdy moze znaleźć swój zloty środekNaprawdę zawsze mi się wydało że jogurt czy kefir to takie delikatne. To pozostaje Ci chyba siemię lniane.
Super,bardzo się cieszęI ja już jestem po połówkowych i będzie Tymon pierwsze co po przyłożeniu głowicy co pokazał to jajka Wszystko rozwija się zgodnie z wiekiem ciąży, waży 350 g - 20t5d. Łożysko mam wysoko na przedniej ścianie, ilość wód prawidłowa. Był ze mną mąż i córka, a lekarz na koniec stwierdził że zdane tylko zdjęcie mam takie kiepskie, ale najważniejsze że wszystko dobrze
Mój syn strasznie ruchliwy. W ogóle czuje go od 15-16tc więc bardzo wcześnie. Mój mąż w 17 tygodniu bez problemu czuł kopniaki przez brzuch [emoji23] ale ma też spokojne momenty w ciągu dnia (np jak akurat bym chciała żeby się poruszał trochę to leży spokojnie )dziewczęta czy Wasze dziecięta też tak psocą w środku? od kilku dni kop za kopem kopa poganie, ono chyba nie sypia