Hej dziewczyny, witam was po tygodniu nieobecnosci na forum. Ale jestescie aktywne, nie wiem kiedy to nadrobie, ale staram się.
Takze bylam w Polsce, podroz autem znioslam super, jak i moja 20miesieczna panna, wiec sie bardzo cieszylam. Roczek, komunia, latania, ale dalam rade..tylko spac tam nie moglam, masakra.
Ale najgorsze bylo po powrocie. Moja Hania trzy dni po 40 stopni goraczki ledwo co zbilam, nachodzila na nowo. Lekarz mowi ucho. Antybiotyk. Ale po trZech dniach boefunka, kaszel, katar...dziecko marudne, ciagle na rece chce... ehhh wyjeta z, zyciorysu.
Wam.gratuluje udanych wizyt, Poznania plci, zmniejszania sie torbielkow na mozgu, slicznych malych i tych wiekszych brzuszkow, szalona tobie konca remontu, naturalna mama za ciebie trzymam kciuki jutro na badaniach zeby bylo tak jak chcesz i dobrze dla was obojga,
mama2018 ja tez mam mega niskie cisnienie czasem nawrt 90/50 ale poza lekkimi zawrotamo glowy ok. Pij duzo wody to podobno pomaga na ciśnienie, ale widać taki twoj urok w ciazy, no i ta kawka tez jest ok.
Przepraszam ze nie odpisze wszystkim ale tyle tego mam jeszcze donie nnadrobienia. Będę sie odzywac