A mnie sie takich rzeczy zachcialo...
Tiramisu ? Mniammmm coś ostatnio na słodycze mnie wzięło...
A właśnie waga poszła do góry u mnie, uwaga ! + 7,5 nam aktualnie ...
A u Was jak waga w połowie ciąży wygląda ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie sie takich rzeczy zachcialo...
U mnie dzisiaj 4,5kg na plusie. Ale ja dopiero zaczęłam 19tcTiramisu ? Mniammmm coś ostatnio na słodycze mnie wzięło...
U mnie 4,5kg, jutro zaczynam 21tcTiramisu ? Mniammmm coś ostatnio na słodycze mnie wzięło...
Mniam mniam, zjadłabym jutro będę miała dostawę truskawek z ogrodka babciU mnie na kolację pierogi z czereśniami mniam Zobacz załącznik 859050
U mnie 4,5kg, jutro zaczynam 21tc
Eee, az stanelam na wadze. Plus 8, 21+1 dzisiaj...Tiramisu ? Mniammmm coś ostatnio na słodycze mnie wzięło...
Chociaż moja domowa waga zawsze pokazuje inaczej niż ta na ktorej sie ważę u lekarza, wiec tak na pewno dowiem się 1 czerwca. Tak, tak tłumaczę to sobie, wiemEee, az stanelam na wadze. Plus 8, 21+1 dzisiaj...