reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja na temat wózków też się nie wypowiadam bo mam po córci i żadnego nie kupuję jedynie łóżeczko muszę kupić :)
Nie oglądam nowych i nie jestem w temacie jeśli wpisujcie nazwy jakiś wózków to odrazu wchodzę na google i patrzę jak wygląda :laugh2:

reklama
Ja poki co wozkow nie ogladam. Po cichu licze, ze taki 3w1 dostane po bratanku...ale wlasnie nie wiem czy sie nie przelicze[emoji5] on bedzie mial prawie 2latka w pazdzierniku i teraz pytanie czy takie dziecko jezdzi jeszcze w spacerowce terenowce...maja tez lekka spacerowke, ktora uzywaja na co dzien. Musze chyba.poruszyc ten temat, bo jak nie dostane to widze, ze niemaly.wydatek mnie czeka[emoji5]
Moj jak mial 1.5 roku to juz nie chcial w wozku jezdzic, w sumie czesto z placzem go tam wsadzalam, bo byla zima i tez nie chcialo mi sie 100 metrow isc przez godzine [emoji14] na wiosne odpuscilam wozek, znaczy na poczatku bralam, on szedl a ja pchalam wozek, po kilku spacerach stwierdzilam ze to bezsensu [emoji14] i nigdy mlody nie wolal na rece ;) znaczy nie do mnie, bo wiedzial ze ja go nosic nie bede, ale do tatusia chetnie chodzil [emoji23]

Moj jak mial 1.5 roku to juz nie chcial w wozku jezdzic, w sumie czesto z placzem go tam wsadzalam, bo byla zima i tez nie chcialo mi sie 100 metrow isc przez godzine [emoji14] na wiosne odpuscilam wozek, znaczy na poczatku bralam, on szedl a ja pchalam wozek, po kilku spacerach stwierdzilam ze to bezsensu [emoji14] i nigdy mlody nie wolal na rece ;) znaczy nie do mnie, bo wiedzial ze ja go nosic nie bede, ale do tatusia chetnie chodzil [emoji23]
U mnie tak samo. Młody wiedział że na ręce go nie wezmę :) nasze spacery zawsze baaardzo długo trwały :)

Dziewczyny, jestem już po polowkowym i wizycie. Wszystko ok. Szyjka w porządku, łożysko przylega. Chłopczyk pozostanie chłopczykiem :-) dzisiaj 21+4, waga 456g.
Pomiary ok. Ale termin przesunął mi się na koniec września z początku października :)
Następna wizyta za miesiąc Mam brać magnez na twarniejący brzuszek.
Super, gratulacje! Waga już całkiem przyzwoita :)

U mnie na kolację pierogi z czereśniami :) mniam
sketch-1526920505030-270x360.jpg

Załączniki

• sketch-1526920505030-270x360.jpg
    sketch-1526920505030-270x360.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 459
reklama
Dziewczyny, jestem już po polowkowym i wizycie. Wszystko ok. Szyjka w porządku, łożysko przylega. Chłopczyk pozostanie chłopczykiem :-) dzisiaj 21+4, waga 456g.
Pomiary ok. Ale termin przesunął mi się na koniec września z początku października :)
Następna wizyta za miesiąc Mam brać magnez na twarniejący brzuszek.

To super że synek zdrowy , miałam już pisać że kazał chłopa hihihi ale doczytałam ze 21+4 miałaś badanie więc w 22 TC miałaś a ja aż dwa tygodnie wcześniej tak jakby bo w 19+4 tj 20 tc i ważył synek 330 g... no tak mi umówił lekarz termin a chciałam później no nie ważne .

No to pewnie że Ty wrzesień końcówka skoro ja np. mam na ok 6-10 października , też mi się zmienia ten termin coś . Pierw był 3 /10 , potem 12/10 a teraz znowu inaczej hahaha :cool2:

Najważniejsze że zdrowe bobaski , a na brzuszek pewnie magnez pomoże .
Jakiś konkretnie kazał Ci łykać , dawka ?

Do góry