reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Jak chciałam parasolke zależało mi tylko aby miała jedną rączkę, miała pojedyncze kółka, była lekka. Jak dobrze pamiętam to jest wózek joie muze lx
Parasolka to nie jest (bo składa się w "książkę"), ale faktycznie lekka spacerówka, która wydaje się mieć wszystko co potrzebne :)

reklama
Co do wozkow to ma ktoś, lub słyszał jakies opinie o :
Adamex Barletta
Bebetto Holland
Coletto Florino Carbon

Zastanawiam się nad którymś z tych trzech.
Chyba , ze macie cos innego w podobnym stylu do zaoferowania to chętnie się dowiem ;)

Niestety nie wiem czy byl poruszany temat tych wozkow , bo jak wcześniej juz napisalam co cofne sie na strony które mnie ominęły to mnie wyrzuca :(

Ominęło mnie tyle, bo się urlopowalam, w górach ;) polecam każdej poki mamy siły!
Bebetto holland ma koleżanka jest bardzo zadowolona z tego wózka. Ma głęboką gondole i mocno zamykaną budke co jest ważne. Ładnie wyglądają te wózki

Adamex neonex alfa :)
A to chyba ten najnowszy ?
Ja planuje kupić używany, bo to i tak w sumie "na chwilę" a potem jakas nowa fajna lekka spacerówke, no te z 3w1 podobno beznadziejne.
Z używanych w mojej okolicy takiego nie ma ale będę obserwować moze akurat ktoś będzie chciał odsprzedac , często u mnie na gwarancji jeszcze odsprzedaja. A mogę wiedzieć co sklonilo Cię do zakupy akurat tego modelu? Bo ja juz jestem co raz głupsza im wiecej czytam opini na temat różnych wozkow :(

Bebetto holland ma koleżanka jest bardzo zadowolona z tego wózka. Ma głęboką gondole i mocno zamykaną budke co jest ważne. Ładnie wyglądają te wózki
A czy ze spacerówki tez korzystała? Ja raczej pewnie i tak będę później kupowac inna, ale czy ewentualnie na początek jest ok ? Roznie sie słyszy o tych spacerowkach z zestawów 3w1

Co do wozkow to ma ktoś, lub słyszał jakies opinie o :
Adamex Barletta
Bebetto Holland
Coletto Florino Carbon

Zastanawiam się nad którymś z tych trzech.
Chyba , ze macie cos innego w podobnym stylu do zaoferowania to chętnie się dowiem ;)

Niestety nie wiem czy byl poruszany temat tych wozkow , bo jak wcześniej juz napisalam co cofne sie na strony które mnie ominęły to mnie wyrzuca :(

Ominęło mnie tyle, bo się urlopowalam, w górach ;) polecam każdej poki mamy siły!
Barletta genialna,podwojna amortyzacja...super. My na początku wybralismy właśnie ten model,ale że od koleżanki trafił sie nowka neonex,to zostal ten.
Musicie iść do sklepu i pomacac,pobujac a nawet troche pojeździć pi sklepie,najlepiej po progach:)

A to chyba ten najnowszy ?
Ja planuje kupić używany, bo to i tak w sumie "na chwilę" a potem jakas nowa fajna lekka spacerówke, no te z 3w1 podobno beznadziejne.
Z używanych w mojej okolicy takiego nie ma ale będę obserwować moze akurat ktoś będzie chciał odsprzedac , często u mnie na gwarancji jeszcze odsprzedaja. A mogę wiedzieć co sklonilo Cię do zakupy akurat tego modelu? Bo ja juz jestem co raz głupsza im wiecej czytam opini na temat różnych wozkow :(
My kupiliśmy nowy jako uzywany. Koleżanka kupila,odbyla dwa spacery i okazało się,ze jej do auta się nie miesci.
To jest 2w1,jesteśmy raczej przeciwni tym fotelikom z zestawów :)

My kupiliśmy nowy jako uzywany. Koleżanka kupila,odbyla dwa spacery i okazało się,ze jej do auta się nie miesci.
To jest 2w1,jesteśmy raczej przeciwni tym fotelikom z zestawów :)

No tak ka tez raczej zakładam, ze fotelik bedzie taki, zeby dało się do zamontować ale na pewno taki który ma testy i certyfikaty ;) wiem, ze do tych wozkow pasują różne foteliki to tez jest plusem

reklama
Do góry