reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Dziewczyny ja mam dzisiaj połowkowe z wizytą o 13 tej. To trzymajcie kciuki :-)

Od wczoraj pije też wodę z cytryna i jem kiwi rano za waszą radę. Mam nadzieję że pomoże na zaparcia. Wczoraj przeszłam też chyba 5km mam nadzieję że się rozruszam i to pomoże, ale po spacerze rozbolal mnie brzuch:( no nic zobaczymy co dzisiaj powie lekarka.

reklama
I zabralas go w koncu na allegro? [emoji3][emoji3] super ze chlopak zadowolony [emoji173] mojej kuzynki syn tez uwielbia psi patrol
Nieee, wytlumaczylam mu, ze na allegro kupuje sie przez laptopa i pozniej przychodzi kurier i przynosi paczke, wiec bedzie mogl rozpakowac ;) no i rozpakowywal i juz nie wspomne jaka byla radosc [emoji14]

Szalona, dam Ci znac gdy wysle liste, bo mi ze lba wylecialo [emoji85]

Dziewczyny ja mam dzisiaj połowkowe z wizytą o 13 tej. To trzymajcie kciuki :-)

Od wczoraj pije też wodę z cytryna i jem kiwi rano za waszą radę. Mam nadzieję że pomoże na zaparcia. Wczoraj przeszłam też chyba 5km mam nadzieję że się rozruszam i to pomoże, ale po spacerze rozbolal mnie brzuch:( no nic zobaczymy co dzisiaj powie lekarka.

Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze na połówkowym :-)
Pięknych wzruszeń życzę :-)

Uff...nadrabiałam Was godzinę :D
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś &&&& :) i czekam na wieści

widziałam,że dyskutowałyście o wózkach. My juz swój mamy,typowy czołg na leśne drogi,ale niezbyt ciężki. Wysoki dość bo my tacy sobie wysocy. Polecam podpatrzeć dla tych,które własnie wymagają od pojazdu wysokości,pośredniej cieżkości i dobrych kół:Adamex Neonex Alfa
Chrzciny u nas chcę szybko,będę spokojniejsza. Goście max do 13-14 osób. mam nadzieję,że da radę w domu :)

Ja też trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wiesci :)

Ja cały weekend przekaszlalam, mąż nawiozl jakiegoś wirusa a mi teraz płuca wyrywa no masakra jakas :(

Czyli dotarł a Ty wstępnie zadowolona jesteś? :) Fotelik musicie jeszcze dokupić?
Tak,dotarł cały i bez jakichkolwiek uszkodzeń :) nie miałam czasu napisać,jeśli wcześniej pytalas i nie odp to przepraszam
Jesteśmy zadowoleni,przynajmniej jesli chodzi o skręt,wysokość i wielkość gondoli. Pewnie wyjdą jakieś niedociagniecia w użytkowaniu,ale póki co jest ok,opinie teza spoko. No i cena...dla nas super,potem odsprzedamy za połowę i będzie na spacerowke fajną:) przynajmniej taki jest plan
I tak,fotelik jeszcze dokupimy,na razie maxi cosi city lub pabble plus rozwazamy,chociaż kiddy evolution też nam się podoba. Liczymy się z tym,ze to na kilka miesięcy i taki porządny wydatek bedzie chyba przy następnym :)

Tak,dotarł cały i bez jakichkolwiek uszkodzeń :) nie miałam czasu napisać,jeśli wcześniej pytalas i nie odp to przepraszam
Jesteśmy zadowoleni,przynajmniej jesli chodzi o skręt,wysokość i wielkość gondoli. Pewnie wyjdą jakieś niedociagniecia w użytkowaniu,ale póki co jest ok,opinie teza spoko. No i cena...dla nas super,potem odsprzedamy za połowę i będzie na spacerowke fajną:) przynajmniej taki jest plan
I tak,fotelik jeszcze dokupimy,na razie maxi cosi city lub pabble plus rozwazamy,chociaż kiddy evolution też nam się podoba. Liczymy się z tym,ze to na kilka miesięcy i taki porządny wydatek bedzie chyba przy następnym :)
Jaki to wozek ? Próbuje Was nadrobić, ale ciągle mnie wyrzuca z forum i muszę czytać od początku:(

reklama
Co do wozkow to ma ktoś, lub słyszał jakies opinie o :
Adamex Barletta
Bebetto Holland
Coletto Florino Carbon

Zastanawiam się nad którymś z tych trzech.
Chyba , ze macie cos innego w podobnym stylu do zaoferowania to chętnie się dowiem ;)

Niestety nie wiem czy byl poruszany temat tych wozkow , bo jak wcześniej juz napisalam co cofne sie na strony które mnie ominęły to mnie wyrzuca :(

Ominęło mnie tyle, bo się urlopowalam, w górach ;) polecam każdej poki mamy siły!

Do góry