reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
To ciezko Ci będzie....
Ja nigdy nie wlaczylam zmywarki..
smieci tez nie wynosze...facet musi cos w domu pomagac.. miec ze 2 ~3 obowiazki... to nie fair ze wszystko na Ciebie spada
Mój ma obowiązek wynoszenia śmieci i zmywania garów. Ale tego nie robi jeśli się nie przypomni. Najgorzej to śmieci. Bo pampersy młodego a on mi zostawia pełen kosz z wcześniejszego dnia. -.- nie mówiąc ze wali to po prostu też nie mam gdzie wkładać, a wystarczy że wyciagne go to syn od razu chce w nim nurkować -.- a co do garów to się klebia. Ja zmywam tylko to co mi potrzebne w danej chwili Ale nie lubię tego nie porządku.
Nie każe mu odkurzacz, wycieraczki kurzy, zmywac podlogi... Ale swoich obowiązków jak nie przypomnisz czy nie naszykujesz śmieci to nie weźmie (ale z 3 razy od 20 zanim usunie idzie na papierosa na dół więc nie powinien mieć problemu z wyniesieniem.

Właśnie dzwoniłam aby upewnić się na którą obiad zrobić. To powiedział że zepsul się autobus, ma wolny czas do 14 (oczywiście płatny) ale przez to do 19 pracuje -.- czyli w domu będzie o 20. Jak ja nie lubię jak on tak pracuje z du py. :/ cały dzień z dzieckiem, nawet wysikać na spokojnie się nie można.

Dziewczyny ja tak z innej beczki. Już o tym trochę tu było pisane, więc z góry przepraszam jeśli się powtarzam, ale czytam o fotelikach. Może któraś z Was używała Maxi Cosi Pebble 0-13 i opisalaby wrażenia?
Ja taki miałam, wszystko było ok, wkładka dla noworodka dała radę. Nie pamiętam żeby mlody się w nim pocił a było lato. Zależało mi na foteliku wpinanym do bazy i to mi się bardzo podobało, później w tą samą bazę wpinałam Pearl. Z tego co patrzę to gdy mąż kupował ten fotelik to był duuuuużo droższy. Ale to 4 lata temu było :)

Nadrobilam do 1739 i musze zmykac :)
Tez mialam w 2 ciazach kreske... widoczna
W tej ciazycjeszcze nie mam, ale mam wloski na brzuchu o ktorych piszecie
Co do imion...kazfy sie troche sugeruje ludzmi co maja imiona w otoczeniu..i jacy sa to ludzie..albo czy sie w rodzinie nie powtarza...
Mi samej zaczelo nudzic sie imie ktorego bylam pewna...teraz juz nie jestem. :/ ehhh
Jeszcze duzo czasu
Mam synow
Wojtek Tomek
Radek Przemek Bartek.... mial byc Filipek...ale sie zastanawiam jeszcze...tak zeby cala trojca fajnie pasowala..
GRATULUJE UDANYCH POLOWKOWYCH
ja mam 16.06 dopiero
Zmykam :)

Nadrobilam do 1739 i musze zmykac :)
Tez mialam w 2 ciazach kreske... widoczna
W tej ciazycjeszcze nie mam, ale mam wloski na brzuchu o ktorych piszecie
Co do imion...kazfy sie troche sugeruje ludzmi co maja imiona w otoczeniu..i jacy sa to ludzie..albo czy sie w rodzinie nie powtarza...
Mi samej zaczelo nudzic sie imie ktorego bylam pewna...teraz juz nie jestem. :/ ehhh
Jeszcze duzo czasu
Mam synow
Wojtek Tomek
Radek Przemek Bartek.... mial byc Filipek...ale sie zastanawiam jeszcze...tak zeby cala trojca fajnie pasowala..
GRATULUJE UDANYCH POLOWKOWYCH
ja mam 16.06 dopiero
Zmykam :)
Z imionami tak jest. :) ale proszę nie Przemek bo wszystkich których znam są strasznie zniewiesciali. :/ ale Radek fajne, zapomniałam w ogóle o tym imieniu :)

Dziewczyny tydzień temu byłam u gina i jak oglądał dziecko to jeździł mi po brzuchu bardzo nisko tak z 10-15 cm poniżej pępka, co prawda było sam tylek widać. Czuję ruchy od jakiś 2 tyg i teraz czuję je i widzę jakoś 5 cm pod pepkiem. To możliwe, że tak to już urosło wszystko w srodku?

Ja taki miałam, wszystko było ok, wkładka dla noworodka dała radę. Nie pamiętam żeby mlody się w nim pocił a było lato. Zależało mi na foteliku wpinanym do bazy i to mi się bardzo podobało, później w tą samą bazę wpinałam Pearl. Z tego co patrzę to gdy mąż kupował ten fotelik to był duuuuużo droższy. Ale to 4 lata temu było :)
Dzięki:)

Dziewczyny tydzień temu byłam u gina i jak oglądał dziecko to jeździł mi po brzuchu bardzo nisko tak z 10-15 cm poniżej pępka, co prawda było sam tylek widać. Czuję ruchy od jakiś 2 tyg i teraz czuję je i widzę jakoś 5 cm pod pepkiem. To możliwe, że tak to już urosło wszystko w srodku?
Może nisko mierzył któraś część dziecka, wyżej w ogóle nie jeździł? Ktory to tydzień? Ja myślę, że to o czym piszesz to ruchy:) ja np. raz czuje obok pepka, za chwilę nisko, potem z boku. Małe się ciągle wierci, bo ma sporo miejsca.

reklama
@Ka30sia
To bardzo dobry fotelik.Jesli oczywiście jest bezwypadkowy i nieprzeterminowany.

U nas niestety Pebble poszedł do kosza.Jest po terminie ok 2 lata ;(.
Ale kupimy dopiero po wakacjach.

Do góry