Szalona 29
Moderatorka
Ale ekstraBędzie Liwiaparka. Artur i Liwia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ekstraBędzie Liwiaparka. Artur i Liwia
Mój ma obowiązek wynoszenia śmieci i zmywania garów. Ale tego nie robi jeśli się nie przypomni. Najgorzej to śmieci. Bo pampersy młodego a on mi zostawia pełen kosz z wcześniejszego dnia. -.- nie mówiąc ze wali to po prostu też nie mam gdzie wkładać, a wystarczy że wyciagne go to syn od razu chce w nim nurkować -.- a co do garów to się klebia. Ja zmywam tylko to co mi potrzebne w danej chwili Ale nie lubię tego nie porządku.To ciezko Ci będzie....
Ja nigdy nie wlaczylam zmywarki..
smieci tez nie wynosze...facet musi cos w domu pomagac.. miec ze 2 ~3 obowiazki... to nie fair ze wszystko na Ciebie spada
Ja taki miałam, wszystko było ok, wkładka dla noworodka dała radę. Nie pamiętam żeby mlody się w nim pocił a było lato. Zależało mi na foteliku wpinanym do bazy i to mi się bardzo podobało, później w tą samą bazę wpinałam Pearl. Z tego co patrzę to gdy mąż kupował ten fotelik to był duuuuużo droższy. Ale to 4 lata temu byłoDziewczyny ja tak z innej beczki. Już o tym trochę tu było pisane, więc z góry przepraszam jeśli się powtarzam, ale czytam o fotelikach. Może któraś z Was używała Maxi Cosi Pebble 0-13 i opisalaby wrażenia?
Z imionami tak jest.Nadrobilam do 1739 i musze zmykac
Tez mialam w 2 ciazach kreske... widoczna
W tej ciazycjeszcze nie mam, ale mam wloski na brzuchu o ktorych piszecie
Co do imion...kazfy sie troche sugeruje ludzmi co maja imiona w otoczeniu..i jacy sa to ludzie..albo czy sie w rodzinie nie powtarza...
Mi samej zaczelo nudzic sie imie ktorego bylam pewna...teraz juz nie jestem. :/ ehhh
Jeszcze duzo czasu
Mam synow
Wojtek Tomek
Radek Przemek Bartek.... mial byc Filipek...ale sie zastanawiam jeszcze...tak zeby cala trojca fajnie pasowala..
GRATULUJE UDANYCH POLOWKOWYCH
ja mam 16.06 dopiero
Zmykam![]()
DziękiJa taki miałam, wszystko było ok, wkładka dla noworodka dała radę. Nie pamiętam żeby mlody się w nim pocił a było lato. Zależało mi na foteliku wpinanym do bazy i to mi się bardzo podobało, później w tą samą bazę wpinałam Pearl. Z tego co patrzę to gdy mąż kupował ten fotelik to był duuuuużo droższy. Ale to 4 lata temu było![]()
Może nisko mierzył któraś część dziecka, wyżej w ogóle nie jeździł? Ktory to tydzień? Ja myślę, że to o czym piszesz to ruchyDziewczyny tydzień temu byłam u gina i jak oglądał dziecko to jeździł mi po brzuchu bardzo nisko tak z 10-15 cm poniżej pępka, co prawda było sam tylek widać. Czuję ruchy od jakiś 2 tyg i teraz czuję je i widzę jakoś 5 cm pod pepkiem. To możliwe, że tak to już urosło wszystko w srodku?