reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Też mam więcej włosków na brzuchu zauważyłam :eek:

A co do tej linii kiedyś ja zauważyłam w odbiciu lustra ale taka ledwo ledwo widoczna jak cień wygląda , ale teraz sie dopiero pojawila kilka dni temu , dziś już 19+5 :cool2: w środę zaczynam 20 tc czyli połowa aleeeee mi jakoś szybko zleciało od lekarza do lekarza i mija po 3 tygodnie :rolleyes:

Ruchów dalej nie czuje , serio :(
Ledwo co raz na ile jakieś lekkie muśnięcie jak skrzydełka motylka ale rzadko ... Dlatego fajnie że chociaż dziś serduszko slyszalam i bobasek wporzadku :oops:
Nie martw sie..u mnie 3 ciaza...i raz dziennirr wieczorem..poczuje. albo wcale..
Pierwsza ciaza czulam dopiero w 21 tc..a w drugiej w 20 tc...spokojnie :)

Nie uzywalam jeszcze żadnego,ale owszem,dyskutowalysmy tu już kiedyś na ten temat. Zrobiliśmy z niemezem rozeznanie,jesteśmy w takiej grupie na fb 8 gwiazdek i tam doradzono na początek m.in. ten o którym piszesz albo city. Ponoć za kilka miesięcy i tak będziemy musieli zmienić.
Ale tak jak pisałam,u nas to tylko pytania na fotelikowej grupie i tamtejsze opinie oraz macanko w sklepie(chodziło o wkładkę dla malucha)
Dobrze wiedzieć i to:) dzięki

reklama
Do góry