reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

A mnie jest na lewym boku ostatnio niewygodnie. Czuję ucisk na jajnik albo inny narząd. Staram się spać na lewym, ale śpię i na prawym, zdarza się też na wznak. W pierwszej ciąży spałam na obu bokach:/
Mnie najlepiej zasypia sie na prawym. Owszem,kręce się w nocy i spie troche tak,trochę tak,ale budze sie też na prawym. Mam poduszke ciążową i na początku trzymała mnie na lewym boku,ale teraz nawet ona poległa

reklama
Dzień dobry :)
Ja dziś czekam na Szymkowóz(w sensie wózek :D),koleżanka wysłała wczoraj z Gdyni,tylko taki tyci problem widzę,że wg sledzenia przesyłki to pół wózka jest w Łodzi a drugie pół w Kielcach :errr: Oj,może byc ciekawie :-D
Mozesz dostac czesc dzis a czesc jutro :D znajoma tak miała

Ja sobie podkladam poduszkę jaska pod brzuch aby tak nie ciagnal a za plecami wzykla poduszkę. Tak zablokowana za bardzo się nie ruszam. W pierwszej ciąży słyszałam się od początku ze spaniem na lewej stronie. Tak bardzo ze już od 7 miesiąca strasznie mnie bolała lewą stroną ciała jak się kladlam. Teraz dopiero od 4 miesiąca leze na lewym i mam nadzieję że nie będzie bolało mnie pod koniec ciąży. :)

Wstałam o 4:50
Jakoś spać nie mogę... Dzisiaj o 11 mam kardiologa i trochę się stresuję... Czy się nic nie pogorszyło z moim sercem i nie będzie wskazań do cesarki.
Wczesną pobudkę wynagrodził mi widok z okna w kuchni :)
Tylko znowu chce mi się spać, a córka za chwilę się obudzi... Zobacz załącznik 857359
Cudownie... jak w bajce... i ta sarenka

@Margonelka W końcu dojdzie wszystko :) Napisz po odbiorze, czy koleżanka skombinowała kartony czy wystarczyła folia?

@Emol Dziwne z tym listem, że adresatka w ogóle odebrała zniszczona koperte. Plakietki nikt juz nie zwróci, Ty chciałaś dobrze, poświęciłaś swój czas i pieniądze, moze ktos inny wspomoze te dziewczyne.

@alina89 Te szacowania czasem sa przekłamane, na pewno beda to kontrolowac przy kolejnych usg. W PL też zalecaja wieksza podaż wody pitnej, wiec poki co po prostu tego pilnuj :)

Mozesz dostac czesc dzis a czesc jutro :D znajoma tak miała
Kurcze,nie strasz :D ale wszystko jest możliwe
@Margonelka W końcu dojdzie wszystko :) Napisz po odbiorze, czy koleżanka skombinowała kartony czy wystarczyła folia?
Gondola ze spacerówką obłożone pianką i mega zafoliowane streczem,a na stelaż znalazła karton,omotała też chyba streczem. Za przesyłkę zapłaciłam 103 zł bodajże,wzięłysmy niestandardowe paczki i żadnego problemu nie było z zabraniem :) Zobaczymy w jakim stanie dotra :D
Normalnie nie mogę sie doczekać,tak dzieciowo juz w domu będzie

Hej dziewczyny jakos was nadrobilam. Tak mi jakos czas tutaj szybko leci.tylko ze corka zrobila sie cycol i wszedzie musze byc z nia jak znikne jej z oczu to jest placz. Ja sie wystraszylam przedwczorwaj w nocy. Moja corka obudzila sie z bolem brzuszka i tylko noszenie na rekach ja uspokajalo bo masowal sie jej ten brzuszek i pol nocy przenosilam ja na rekach. Jak zasnela i sie polozylam to brzuch tak bolal i sie napinal ale staralam sie lezec i odpoczywac i przeszlo .
Gratuluje udanych wizyt , synkow i coreczek. U mnie raczej zostanie Maja chociaz tak ciezko mi sie przyzwyczaic. Z Kornelka jakos odrazu mi pasowalo.

Ja też się staram położyć się jak najwięcej na lewym boku kładę sobie poduszki między nogami bo jest mi wygodniej wtedy ale i tak budze się na prawym boku [emoji846] jest mi bezpiecznie bo dzisiaj zostałam zaatakowana przez męża i się bałam że mi brzuch zgniecie[emoji16]

reklama
Do góry