reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja zawsze mam pecha ...

Jestem na 15:40 na USG polowkowe dziś , czekam już w kolejce byłam 3 , a tu się okazało że po pierwsze jestem 5 bo doszły 2 panie na konsultacje między pacjentkami ( no niby rozumiem są różne przypadki ale mogli zadzownic z recepcji zebym później była ) a dwa lekarz dopiero teraz zaczol przyjmować ( pracuje też w szpitalu w Krakowie ) .

Cóż , tylko to mnie uspokaja że zobaczę bobaska :rolleyes: i może płeć poznamy i że 4 d ma super sprzęt i że dobry specjalista ginekolog z certyfikatem...

reklama
Ja zawsze mam pecha ...

Jestem na 15:40 na USG polowkowe dziś , czekam już w kolejce byłam 3 , a tu się okazało że po pierwsze jestem 5 bo doszły 2 panie na konsultacje między pacjentkami ( no niby rozumiem są różne przypadki ale mogli zadzownic z recepcji zebym później była ) a dwa lekarz dopiero teraz zaczol przyjmować ( pracuje też w szpitalu w Krakowie ) .

Cóż , tylko to mnie uspokaja że zobaczę bobaska :rolleyes: i może płeć poznamy i że 4 d ma super sprzęt i że dobry specjalista ginekolog z certyfikatem...
Współczuję tak to już jest... U mnie pewnie też będzie duży poślizg jak ostatnio. Później się dziwią że mam wysokie ciśnienie tam jak jestem [emoji14]. Trzymam kciuki za badanie [emoji4]. Czekamy na wieści [emoji4].

Właśnie dostałam telefon że nie będę miała dziś tego badania połówkowego [emoji17] bo lekarzowi wypadła jakaś sytuacja rodzinna i niestety przyjmuje tylko do 17 dzisiaj. Przyjmą mnie w czwartek tylko inny lekarz będzie mnie badał [emoji24][emoji24][emoji24]

Współczuję tak to już jest... U mnie pewnie też będzie duży poślizg jak ostatnio. Później się dziwią że mam wysokie ciśnienie tam jak jestem [emoji14]. Trzymam kciuki za badanie [emoji4]. Czekamy na wieści [emoji4].

Dokładnie a potem słyszę od lekarza ze mam skurcz macicy albo że ogólnie nerwiki hahaha :D

Właśnie dostałam telefon że nie będę miała dziś tego badania połówkowego [emoji17] bo lekarzowi wypadła jakaś sytuacja rodzinna i niestety przyjmuje tylko do 17 dzisiaj. Przyjmą mnie w czwartek tylko inny lekarz będzie mnie badał [emoji24][emoji24][emoji24]
O kurcze,szkoda bo się nastawialas na dzis,a my z Tobą:) do tego drugiego lekarza zaufanie masz?

I ja muszę upolować choć z jeden za grosze:)
@NaturalnaMama piękne macie włosy! Cudo:szok:
@Mama2018 trzymam kciuki:) swoje odczekasz,ale jaka wspaniała nagroda
Pewnie, ja akurat znalazlam od jednej babki to stwierdziłam ze wezme te dwa skoro jeden za 10 sprzedaje a dwa za 15. Kokretnie wypiore i do szpitala beda idealne [emoji4]

reklama
Pewnie, ja akurat znalazlam od jednej babki to stwierdziłam ze wezme te dwa skoro jeden za 10 sprzedaje a dwa za 15. Kokretnie wypiore i do szpitala beda idealne [emoji4]
No kurcze pieczone,masz farta,serio:D ja jak szukam na olx to nigdy nic trafic nie mogę fajnego i za dobrą cenę

Łoo matko,pożarłam rosołu(bo rosół zrę,nie jem) i to w takich ilościach,ze ostro idę na blond dziecko po tatusiu:D bo wg tego co Alina o chinskim narodzie pisala,to oni tak właśnie celują:D

Do góry