justyna612
Fanka BB :)
Haha [emoji23]Jak Ci zięcia przyprowadzi to sie przyzwyczaisz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha [emoji23]Jak Ci zięcia przyprowadzi to sie przyzwyczaisz
Mam to samoA ja nie mogę się jakoś przyzwyczaić że dziewczyna ma być.... No cały czas w głowie, że może jeszcze siurak urośnie
Kocyki jeden do wózka lub spiworek, w domu jeden średniej grubości ewentualnie spiworek. Zależy czy chcesz kupować śpiworki czy nie.Dziewczynki,które mają dzieci albo chociaz pojęcie...doradźcie...bo co jakis czas kupuję rzeczy z wyprawki żeby później miliona nie wydac
-termometr..jaki najlepszy ?
-ile kocyków i jakie(z czego)?
-co myslicie o muslinie bambusowym? warto?i w jakiej ilości ew tego miec
-pieluchy tetrowe i flanelowe...ile czego?
-gdzie najlepiej kupic bodziaki te kopertowe(bo one na poczatek chyba najlepsze?) bo f&f itp nie widziałam
- co wziąc do szpitala (co kupic) żeby mały nie leżał taki maluski,nieokryty i żebym sie nie bała go wziąc na ręce
-co kupuje się do wózka?
Dziękuję
Termometr mam omrona taki do ucha - nie jestem za bardzo zadowolona. Nie wiem czy to specyfika akurat tego (wcześniej mialam inny tej samej firmy), czy te elektryczne tak maja, ale ciagle inaczej mierzy, np. w jednym uchu 37,5, a w drugim 38,3. Jak Jas był malutki to najlepiej sprawdzał się zwykly rteciowy albo elektryczny, ale taki pod pache. Wkladalam mu w pupę i pomiar był zawsze taki sam.Dziewczynki,które mają dzieci albo chociaz pojęcie...doradźcie...bo co jakis czas kupuję rzeczy z wyprawki żeby później miliona nie wydac
-gdzie najlepiej kupic bodziaki te kopertowe(bo one na poczatek chyba najlepsze?) bo f&f itp nie widziałam
- co wziąc do szpitala (co kupic) żeby mały nie leżał taki maluski,nieokryty i żebym sie nie bała go wziąc na ręce
-co kupuje się do wózka?
Dziękuję
-Termometr mam taki bezdotykowy który mierzy temp z odległości,Dziewczynki,które mają dzieci albo chociaz pojęcie...doradźcie...bo co jakis czas kupuję rzeczy z wyprawki żeby później miliona nie wydac
-co kupuje się do wózka?
Dziękuję
To tak jak ja... my nawet imię dla chlipca mamy (Marcel albo Oliwier), a dla dziewczynki pustka w glowieA ja nie mogę się jakoś przyzwyczaić że dziewczyna ma być.... No cały czas w głowie, że może jeszcze siurak urośnie