Nesbitt33
Fanka BB :)
Tez mysle nad Oskarem jesli bedzie chlopak! [emoji1] pod uwage biore jeszcze Kamil [emoji4]Mozna pisac, zdecydowalam bedzie OSKAR [emoji3][emoji3][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez mysle nad Oskarem jesli bedzie chlopak! [emoji1] pod uwage biore jeszcze Kamil [emoji4]Mozna pisac, zdecydowalam bedzie OSKAR [emoji3][emoji3][emoji173]
Ktos się widać zamyślił Tymoteusz już mi się nie podoba... Tymon fajnie bo krótkie a Tymoteusz to jak Amadeusz czy inne takie wydumaneZdaje sie,że u Ciebie Tymon ,tak mi coś świta bo imie mi bliskie...
Z tym Tymoteuszem to pojechali po całosci
Brałam pod uwagę to imię, ale mieliśmy w rodzinie jednego... I nie zostawił po sobie dobrych wspomnień niestety :/A może Gustaw. Gucio
Imiona na pewno fajne. Ale z oskarem pracowałam to straszny nie rób mi się trafił, a Kamil mi siebkojarzy z osobą nie potrafiaca podejmować decyzji... jak mój były [emoji23]Tez mysle nad Oskarem jesli bedzie chlopak! [emoji1] pod uwage biore jeszcze Kamil [emoji4]
U nas też miał być Tymon,nie Tymoteusz-za długie i do nazwiska by nie pasowało. Ja to zawsze wyobrażam sobie synka jako dorosłego mężczyznę,do którego ludzie mówią "Panie Tymonie...",ale będzie w końcu "Panie Szymonie.."Ktos się widać zamyślił Tymoteusz już mi się nie podoba... Tymon fajnie bo krótkie a Tymoteusz to jak Amadeusz czy inne takie wydumane
A ja nie mogę się jakoś przyzwyczaić że dziewczyna ma być.... No cały czas w głowie, że może jeszcze siurak urośnie
Jak Ci zięcia przyprowadzi to sie przyzwyczaiszA ja nie mogę się jakoś przyzwyczaić że dziewczyna ma być.... No cały czas w głowie, że może jeszcze siurak urośnie