reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Tez mysle nad Oskarem jesli bedzie chlopak! [emoji1] pod uwage biore jeszcze Kamil [emoji4]
Imiona na pewno fajne. Ale z oskarem pracowałam to straszny nie rób mi się trafił, a Kamil mi siebkojarzy z osobą nie potrafiaca podejmować decyzji... jak mój były [emoji23] :)

Ktos się widać zamyślił ;) Tymoteusz już mi się nie podoba... Tymon fajnie bo krótkie a Tymoteusz to jak Amadeusz czy inne takie wydumane ;)
U nas też miał być Tymon,nie Tymoteusz-za długie i do nazwiska by nie pasowało. Ja to zawsze wyobrażam sobie synka jako dorosłego mężczyznę,do którego ludzie mówią "Panie Tymonie...",ale będzie w końcu "Panie Szymonie.." :D
Do starszego wszyscy w szkole mówia Bartosz,co tez mi się bardzo podoba,choc my w domu normalnie Bartkiem dajemy :D

reklama
Kurcze ja jeszcze nie znam płci, ale czy tak czy siak brak mi pomysłu. Zwlaszcza dla chłopca:/ chociaż dla dziewczynki też ciężko. Mnie się od dawna podoba Emilka albo Hania, ale mąż nie chce. Jemu się podoba Weronika, ale mam już w rodzinie i tak jakoś mi nie pasuje. Mam nadzieje, że dzis wieczorem okaże się kto u mnie siedzi, wtedy zaczniemy negocjacje. Jakos z synem poszlo latwo, zaczęłam mówić, że będzie Jaś i tak zostało:)

Do góry