reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Cześć dziewczyny! Jak ja lubię soboty, leżę sobie jeszcze z kawą w łóżku, mały obok jeszcze dosypia śpioch jeden :D
@Szalona 29 super pomysł z tymi zdjęciami ;) U mnie siostra juz wie, jutro powiem rodzicom.
Mówicie ze taki duży przyrost bety to na dziewczynkę ? Ja miałam za każdym razem przyrost kolo 290 % to zobaczymy czy się sprawdzi :D
@alina89 na tym etapie to chyba tylko przezpochwowo :yes:
Witam nowe mamusie :biggrin2::biggrin2:
Tak duzy przyrost to na dziewczynke. Wszystko okaże sie w pazdzierniku [emoji3] ale mam juz kilka "dowodow" ze tak jest [emoji4][emoji173]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bry dzisiaj. Byłam u gina na wizycie, mam dzis 6t0d, OM 29.12 i tylko pęcherzyk widoczny z cialkiem zoltym[emoji15]
W poprzedniej ciazy dzien pozniej bylam na wizycie i juz bylo serduszko. Troche sie tym zestresowałam, myslicie ze jest czym?
Prawie pewna jestem ze owu byla 11 stycznia. To juz prawie miesiac po i zarodka nie widać

a8doqqmznaoeep27.png
Ja miałam bardzo podobnie w 6t1d
Serduszko biło tydzień później. Nie stresuj się. To nie pomaga. Cierpliwie czekaj. Ja też mam kolejną wizytę 21.02. Trzymaj się [emoji4]
2018-01-29 10.57.32.jpg

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 2018-01-29 10.57.32.jpg
    2018-01-29 10.57.32.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 536
Cześć dziewczyny! Jak ja lubię soboty, leżę sobie jeszcze z kawą w łóżku, mały obok jeszcze dosypia śpioch jeden :D
@Szalona 29 super pomysł z tymi zdjęciami ;) U mnie siostra juz wie, jutro powiem rodzicom.
Mówicie ze taki duży przyrost bety to na dziewczynkę ? Ja miałam za każdym razem przyrost kolo 290 % to zobaczymy czy się sprawdzi :D
@alina89 na tym etapie to chyba tylko przezpochwowo :yes:
Witam nowe mamusie :biggrin2::biggrin2:
Egh pozazdrościć tej wolnej soboty. Ja niestety w pracy. Całe szczęście, że poza leciutkimi mdłościami i częstym siusianiem nic mi nie dolega hihi[emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A mam do Was pytanie, wiecie może czy jest taka możliwość, że na usg robionym przez brzuch nie widać jeszcze tego pęcherzyka żółtkowego, ale gdyby było przezpochwowe to by było widać? Czy nie ma aż takiej różnicy między tymi usg?

Czytając o tym są dość rozbieżne wypowiedzi. Ale najczęściej się powtarzała, że od 11-12 tyg przez brzuch.

reklama
W salonie mam powieszone 3 ramki ze zdjeciami..w srodku slubne..a po bokach synowie...w tym samym ubranku i w. Tym samym miesiacu...w tym samym ulozeniu ciala..tak samo skadrowane..... nasze slubne wymienam na zdjecie bociana z lecacym dzidziusiem... tak sie dowiedzą...o ile zauważą
Szalona ciekawy pomysł [emoji4] życzę Wam bardzo miłego dnia urodzinowego.
A torcika chętnie bym zjadła [emoji16][emoji16][emoji16]

Mi coś ze spaniem się poprzestawialo. Nie daje rady...wieczorem już o 20-21 w łóżeczku...śpię po prawie 10 h a ja zawsze nocny marek [emoji23]

Do góry