reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja się cieszę bo powinno być tańsze, np jeśli chodzi o ciuszki i dodatki. Chłopcu spodnie i koszulka a dla dziewczynki jeszcze spineczki, opaseczki, torebeczki...
Plus jak to się mowi na przyszłość- jak masz syna to pilnujesz syna, jak córkę, to córkę i całą wieś :D
Co nie zmienia faktu że bardzo bym córeczkę chciała też mieć :D ale z jakiejś wróżby z obrączki mi wyszło że będzie dwóch synów więc się nie nastawiam hahaha :D
No i o tym samym myślę. Nawet nie umiem czesać włosów. Jakiś warkocz zapletę [emoji14] ale to koniec moich zdolności fryzjerskich [emoji23] i tak jak piszesz z tymi dodatkami, strojeniem, itd....

Ja też trochę,, boję się,, córki :) z młodym wszystko takie proste i oczywiste wydaje się a teraz człowiek od nowa wszystko musi ogarnąć. A jeszcze dziewczę pewnie córunia tatunia będzie i dopiero za 30 lat dojdę z nią do porozumienia :)
Tego również się obawiam [emoji57] córónia tatunia...też zawsze byłam córeczką tatusia...i z mamą się nie umiałam dogadać. [emoji54]

Jak to nie ma? A ja? :D

No, zeby nie sklamac odezwaly sie bodajze 4 osoby w tym temacie, wiec na 70 kilka osob to jednak slaby odzew [emoji14]

W ogóle wszystkie imiona są piękne. Nie muszą się innym podobać,ważne,że Eam się podobają:)

Dokladnie [emoji108]

Imię dla dziewczynki - Tymoteusz :D

Hahaha, faktycznie [emoji23]

No i o tym samym myślę. Nawet nie umiem czesać włosów. Jakiś warkocz zapletę [emoji14] ale to koniec moich zdolności fryzjerskich [emoji23] i tak jak piszesz z tymi dodatkami, strojeniem, itd....

Ja ostatnio czterolatce robilam zwykly kucyk, a nagimnastykowalam sie niezle [emoji23] a gdzie tu jeszcze spineczki? [emoji85]

To te, które już mają córeczki będą robić kursy zaplatania warkoczy i zapinania spinek :-) Razem damy radę :-D
A w drugą stronę - kurs trzymania siusiaka.

No, zeby nie sklamac odezwaly sie bodajze 4 osoby w tym temacie, wiec na 70 kilka osob to jednak slaby odzew [emoji14]

Dokladnie [emoji108]

Ja ostatnio czterolatce robilam zwykly kucyk, a nagimnastykowalam sie niezle [emoji23] a gdzie tu jeszcze spineczki? [emoji85]
Mi się wydaje, że można dodać imiona dzieci tym, które chcą i już mają wymyślone - bo może niektóre z nas chcą się tym podzielić, a inne wolą zachować dla siebie, więc pewnie wspólne ustalanie czy podawać czy nie podawać nie ma sensu - w każdym razie takie jest moje zdanie ;)

Ja akurat i tak imienia do lipca przynajmniej nie podam, skoro nie znam nawet płci [emoji14]

Dokladnie [emoji108]

Ja się nie odezwalam bo jeszcze nie wiem do końca kto tam w brzuchu siedzi i nie mam pomysłu na imię więc podejrzewam że ta większość albo jeszcze nie wie co nosi albo nie ma jeszcze imienia:rolleyes2:
Ni się narazie kompletnie żadne nie podoba :(
No może Kalina dla dziewczynki ale mam już Jagode więc powiedzą że zwariowalam 8-)

reklama
Co do strojenia to zależy od jej charakteru moja jak była malutka to tak spinki kucyki sukienki a teraz od dwóch lat nic nie da przyczepić na włosach:(

Do góry