reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Co do strojenia to zależy od jej charakteru moja jak była malutka to tak spinki kucyki sukienki a teraz od dwóch lat nic nie da przyczepić na włosach:(
Moja chce tylko 'kucyk na dół' czyli zwykła kitka na karku [emoji14] warkocze dwa pleciemy po spania, bo ma bardzo długie włosy i rano była masakra z roczesaniem

reklama
Jest fajne, ale jak to zdrobnic? ;) Linka? Kalusia? Kalineczka?
Pola jest super nawet przy tej podstawowej wersji :)
A do mnie jakos Pola nie przemawia, a zdrobnienie Polunia czy Poleczka to juz w ogole tragedia [emoji3] podstawowe Pola ok, ale wg mnie lepsze Kalina ale to juz kwesia gustu.
Jak np u mnie Oskar czy Aleks, większość gada Aleks a ja Oskar. Moj wybral dla dziewczynki to ja dla chlopca i beda musieli zaakceptować [emoji4][emoji3]

A do mnie jakos Pola nie przemawia, a zdrobnienie Polunia czy Poleczka to juz w ogole tragedia [emoji3] podstawowe Pola ok, ale wg mnie lepsze Kalina ale to juz kwesia gustu.
Jak np u mnie Oskar czy Aleks, większość gada Aleks a ja Oskar. Moj wybral dla dziewczynki to ja dla chlopca i beda musieli zaakceptować [emoji4][emoji3]
Mój mąż to wogole chciał Maja... ale syn powiedział ze maja w szkole Majkę i krzyczą do niej „ Maja pokaz jaja” :laugh2::-D od razu mu przeszło haha

Mi raczej chodziło o to, że Pola jako pełne imię pasuje nawet do małego dziecka :) Kalina już tak nie bardzo [emoji14]
Mi się Aleks nie podoba. Chyba za bardzo mi się kojarzy z jakimiś amerykańskimi serialami [emoji14]

Mi raczej chodziło o to, że Pola jako pełne imię pasuje nawet do małego dziecka :) Kalina już tak nie bardzo [emoji14]
Mi się Aleks nie podoba. Chyba za bardzo mi się kojarzy z jakimiś amerykańskimi serialami [emoji14]
No mi właśnie chyba tez [emoji23][emoji23][emoji23] w ogole nie byloby gadania o tym imieniu tylko dalam facetowi do przejrzenia imiona i o boze natknal sie na Aleksa [emoji58]

reklama
Do góry