reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Sąsiadka ma rocznego Aleksa. Wszyscy mówią do niego Alek albo Olek [emoji14]
Czyli tragedia, odpada zdecydowanie [emoji23] ja chcialam Maksa, ale moj na to nigdy nie przystanie dlatego szukalam innego. Kuzynka rzuciła imie Oskar, ze pasowaloby do nas i tak jakoś nawet mi sie spodobalo i cale szczęście moj nie mial z tym imieniem problemu

Oo tak, u mnie to samo. A u chlopcow Stasie, Antosie, Franki, Kacpry, Wiktory, Kuby itp z top 10 z zeszłego roku [emoji3]
U nas na wsi wiecej dziewczynek w okolicy, ale z małych chłopców mamy Aleksa właśnie, Kacpra, Leona i dwóch Kubusiow. No i coś czego nie mogę przeżyć, czyli Nikodem w domu obok, bo Nikodem był jedynym imieniem, które kiedyś mi się podobało [emoji14]

U nas na wsi wiecej dziewczynek w okolicy, ale z małych chłopców mamy Aleksa właśnie, Kacpra, Leona i dwóch Kubusiow. No i coś czego nie mogę przeżyć, czyli Nikodem w domu obok, bo Nikodem był jedynym imieniem, które kiedyś mi się podobało [emoji14]
Właśnie Nikodemow tez mamy duzo w okolicy [emoji3]

reklama
Dzień dobry... przez te rozmowy o Kazikach i Remigiuszach ja zaczęłam się wahac co do imienia... i oprócz Poli chodzi mi po głowie Kalina :oo::oo::oo:
Pola to było moje drugie imię po Ninie do wyboru w przypadku dziewczynki. W brzuchu mały mężczyzna i żadnego porozumienia co do imienia z niemężem nie mamy więc póki co bezimienne.

Do góry