reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Fakt, jak już się zacznie to różnie bywa. Ale zmusić nie mogą, to sprzeczne z konstytucją i prawami człowieka. Tylko trzeba być twardym i nie dać im sobą manipulować...
Dokladnie, ona jest zawzieta to i chce dopiac swego... To samo w sadzie adwokat stop nop mowil, ze zmuszanie do szczepienia jest sprzeczne z prawami czlowieka, no ale jak widac sad ma to w d.. .

reklama
A ja dzis wybralam sie do luxmed bo mam tam opieke medyczna z pracy ale do gina chodze do profamilii prywatnie i okazalo sie ze beda respektowac moje skierowania na badania z profamilii jak tylko zaloze karte ciazy w luxmed [emoji106] fajowo szkoda ze nie zmusialam sie zeby zalatwic to wczesniej i bulilam za badania, na polowkowe chyba juz nie zdaze sie umowic bo dlugo sie czeka a maja tylko jednego gina ktory robi usg ciażowe [emoji43] bo tez bylby za free ale i tak ide do tego gina u ktorego bylam w pierwszej ciazy ale zawsze bylby to podwójne potwierdzenie

1F535A12-FCAE-4FCD-A780-920DB36ED96F.jpeg
Wstępnie ogarnięte :p

Załączniki

• 1F535A12-FCAE-4FCD-A780-920DB36ED96F.jpeg
    1F535A12-FCAE-4FCD-A780-920DB36ED96F.jpeg
    2,5 MB · Wyświetleń: 372
A ja dzis wybralam sie do luxmed bo mam tam opieke medyczna z pracy ale do gina chodze do profamilii prywatnie i okazalo sie ze beda respektowac moje skierowania na badania z profamilii jak tylko zaloze karte ciazy w luxmed [emoji106] fajowo szkoda ze nie zmusialam sie zeby zalatwic to wczesniej i bulilam za badania, na polowkowe chyba juz nie zdaze sie umowic bo dlugo sie czeka a maja tylko jednego gina ktory robi usg ciażowe [emoji43] bo tez bylby za free ale i tak ide do tego gina u ktorego bylam w pierwszej ciazy ale zawsze bylby to podwójne potwierdzenie

Też własnie się wybieram do lux medu zapytać ogarnąć ten temat kary i ciąży i bezpłatnych badań :eek:

reklama
Do góry