Dziewczyny ....
Wczoraj miałam przed 22 badanie wizytę ginekologa , pierwszy i ostatni raz tak późno .Byłam przed ostatnia , dr też przesądza powien odpocząc a nie tak długo przyjmowac , aleeeeeeeeee to prywatny gabinet więc zarabia kasę . Jego decyzja....
Nie pisałam w nocy bo byłam wykonczona i poszłam spać .
Wiec tak , babasek zdrowy , początek super się wiercił po czym nagle odwrócił się pleckami i koniec .... Nie pokazał co ma między nóżkami...dalej nie znam płci a 18+6 wczoraj było . Dobrze że mam 15 go maja połówkowe i badanie jest u jego kolegi ginekolog z certyfikatem który ma sprzęt super 4d chyba , oby tylko bobasek chciał współpracować .
U mnie , lekkie pobolewanie z prawej strony , lekarz mówi ze albo dolny stres albo się zmęczyłam albo macica szybko rośnie .
Mówię mu że sobota i poniedziałek przesadziłam z chodzeniem i staniem na nogach ponad 2 h , kazał obserwować i dziś leżeć odpoczywać , a spacer max 20 min.
Ogolnie jestem słaba śpiąca taka obolała...
Na bakterie e.coli w moczu dostałam antybiotyk Bioracef i mam po 7 dniach łykania i 7 przerwy zrobić posiew z pochwy pod kątem bakterie grzybów mykoplazma i ureoplaxma .
Bobasek szybko rośnie u mnie , dostałam zdjęcie ale mało widać bo nie współpracował hahaha
245 waży, nie ma na wydruku USG jaka ma długość bobasek Tego crl calego , szyjka macicy puki co wszystko dobrze ale nie mówił ile ma długości też . Odnośnie braku ruchów dziecka on twierdzi że to nie kwestia lozyska że na przedniej czy tylniej ścianie macicy ...po prostu jedne z nas czują szybciej drugie później ....
Chyba tyle.... Ważne że bobasek wporzadku i szybko rośnie .
P.s główka po lewej i widać kregokręg nic więcej