reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja byłam do takiej myśli przyzwyczajona i dobrze mi było z tym :) A teraz się okazało ze 3 to dziewczynka i jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić [emoji14] ale mimo wszystko wychodząc z gabinetu się poplakalam - trochę z szoku ale bardziej ze szczęścia :) a maz mial mine jakby sie dowiedzial ze nastepne dziecko w drodze - taki był pewny chłopca :D

Moj tez jest pewny....
Moj pierwszy syn do 5 miesiaca byl dziewczynka... 4 lekarzy widzialo dziewczynke... a moj maz dalej w to nie wierzyl...glaskal brzuch...i mowil jak do synka... i se wyglaskal... teraz rez mowi ze syn....ehhh mimo ze nie potwierdzona zadna płeć...to maz tesciowej mojej powiedzial ze syn..a tesciowa zartobliwie o kucyki sie pyta na usg czy juz widac :)

Byłam dzisiaj w centrum handlowym i patrzyłam na ciuszki. Jejku jakie to wszystko słodkie i maleńkie. Sporo wyprzedaży z zimy i jesieni jeszcze. Już się nie mogę doczekać kompletowania

Jesli chodzi o teorie dotyczące poczęcia, to akurat u mnie się sprawdza. Pierwszy syn z owulacji, drugi syn dzień po owulacji, a teraz podobno dziewczynka, a poczęcie było 3 dni przed owulacją.

Jesli chodzi o teorie dotyczące poczęcia, to akurat u mnie się sprawdza. Pierwszy syn z owulacji, drugi syn dzień po owulacji, a teraz podobno dziewczynka, a poczęcie było 3 dni przed owulacją.
U mnie w owulacje seks i dzien po i ma byc syn, takze tez sie sprawdza [emoji846] a mialam monitoring dlatego wiem kiedy owulacje mialam

reklama
Do góry