reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Tak idzie do Was ta chmura odemnie bo tak nie dawno była szybka burza ale fajnie deszczyk popadał , nie ulewa , ale się powietrze zmienilo na takie świeże :rolleyes:

Właśnie jedziemy do Krakowa już , pewnie korków o tej porze nie będzie hihihi , dam znać co i jak może ok 22 wyjdę z gabinetu :eek::cool2:
Trzymam kciuki:tak::tak::tak:

Mozna. Gdy najstarszy syn mial miesiac bylismy zmuszeni zamieszkac z tesciami. Potem sie wyprowadzilismy i ona nie chce tego zaakceptowac.
Dowiedzialam sie, ze nagrywala mnie telefonem u nas w naszym mieszkaniu.Jak ja zaoytalam po co to robi to powiedziala, ze chce mi odebrac dziecko. Nie chodzilo jej nawet o to, ze jestem jakas zlamatka (choc wiem ze tak uwaza tez) ale powiedziala, ze jak mi zabierze syna, to wreszcie poczuje jak to jest jak sie matce syna odbiera(moj maz jest jedynakiem).

Uwazam ja za osobe prymitywna, egoistyczna i mocno skoncentrowana na sobie. Dlatego jej unikam. Jakby nie maz nie odwierdzali by nas tesciowienawet raz na kwartal.

Ona jeest chora psychicznie.... tez bym sie odizolowala..a kontakt z dzieckiem tylko w mojej obecnosci.... szkoda ze taka tesciowa sie trafila... maz na tym cierpi pewnie, ale jest za Toba ? Czy maminsynek troche?

Ostatnia edycja:
Czy Wy też tak pijecie wodę ? Ja zauważyłam, że pije coraz więcej.
Chyba już do 3 litrów dochodzi.
Normalnie szok ale naprawdę chce mi się po prostu pić. Nie mówiąc o tym, że dzisiaj zjadłam sama prawie pół arbuza. I to w pracy.
Ta połówka kosztowała prawie 20 zł ale to nic. Musiałam. Musiaaaałam. Zobacz załącznik 854842
Ja nie pije, pije zdecydowanie za malo i nawet aplikacje przypominajaca o piciu sobie sciagnelam, ale nie pomaga, bo przypomni jak akurat cos robie i znow zapominam, ze mam sie napic :(
A co do arbuza, to mnie az zemdlilo ostatnio jak w warzywniaku zobaczylam [emoji85] to pewnie przez to ze ogolnie bardzo mnie od slodkiego odrzucilo [emoji14]

Szalona, ciakawa statystyk pazdziernikowek?
Mowisz-Masz
30 z nas spodziewa sie pierwszego dziecka
26 z nas spodziewa sie drugiego dziecka
16 z nas spodziewa sie trzeciego dziecka
Dodatowo na dzien dzisiejszy wiemy, ze
Chlopcow jest 15
Dziewczynek jest 15
Mamy tez na watku jedna pare blizniat :)
No to zle obstawialam...... jest nas 72 osoby.... fajnie..... 100 dziewczyne z owacjami przywitay :)))

reklama
U mnie w brzuchu ponoc chlopak siedzi, tak myslalam, zeby zostac przy jednym, troche sie staro czuje na wiecej dzieci, jakos sobie wkrecam, ze nie dam rady itp ale jak czytam o tych jedynakach i znam tez pare samotnych starych kawalerow bez rodzenstwa, to chyba jednak zaczynam myslec o parce. Rodzenstwo jest jednak bardzo zdrowe dla psychiki zarowno dziecka jak i rodzicow. No ale zobaczymy za pare lat jak to u mnie sie skonczy[emoji5]
Cos w tym jest..bo jak mialam tylko jedno to dmuchalam ..chuchalam..full czasu..prawie 100 % dla niego...teraz... ..z dwójką na wiecej samodzielnosci im pozwalam... mniej biegam za mlodym...a trzecie samo sie wychowa.... mlodemu juz monitora oddechu nie wlaczam...a ma.... niech powiedza mamy 2 dzieci czy tez tak maja....ze drugie ciut inaczej.... butelki za kazdym razem nie wyparzam..tylko raz dziennie.... ( mam 2 )... nie prasuke ubranek....a starszy dlugo mial prasowane... .sporo tych roznic....

Do góry