reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Musze Was nadrobic z dzis posty ...

A ja dziewczynki się ogarniam i jem kanapeczki , bo przed 20 ruszamy z mężem na Kraków do lekarza na wizytę , dziś 1 raz tak późno po 21:00 :eek::szok: przez weekend majowy się nazbierało dużo pacjentek na ten tydzień ... Ehh oby sprawnie poszło i oby bobasek był / była aktywny /a:rolleyes:

A za tydzień 15 go połówkowe prenatalne więc będę widzieć bobaska dzis i za tydzień super :-D
Powodzenia i dawaj znac po wizycie co slychac u maluszka

reklama
Laski powiedzcie mi macie wypłaty z Zusu? Ja na zwolnieniu od końca lutego i zawsze wypłata do 10 go od pracodawcy, a to ogromna firma. Nie to ze narzekam ale myślałam i się nastawialam, że będę czekala na kasę z zusu
Kasę będziesz dostawać od pracodawcy a ZUS zwraca jemu.

Moja jest w miarę normalna, na szczęście prawie wcale nas nie odwiedza czasami my do teściów jeździmy, ale miała teksty typu ,,babcia by cię cycusiem nakarmiła,, wtedy kiedy ją pokarmu nie miałam, albo nazywa siebie Wiktorka mamusią niby przez pomylke. Więc normalna do końca nie jest.
Dodam że mąż zawsze za mną stoi murem więc jest na przegranej pozycji
W szoku jestem ze takie teksty wali, ale dobrze ze masz w mezu wsparcie

W Krakowie szykuje się deszcz i burza więc weźcie parasole. Czekamy na wieści :)
Musze Was nadrobic z dzis posty ...

A ja dziewczynki się ogarniam i jem kanapeczki , bo przed 20 ruszamy z mężem na Kraków do lekarza na wizytę , dziś 1 raz tak późno po 21:00 :eek::szok: przez weekend majowy się nazbierało dużo pacjentek na ten tydzień ... Ehh oby sprawnie poszło i oby bobasek był / była aktywny /a:rolleyes:

A za tydzień 15 go połówkowe prenatalne więc będę widzieć bobaska dzis i za tydzień super :-D

Moja jest w miarę normalna, na szczęście prawie wcale nas nie odwiedza czasami my do teściów jeździmy, ale miała teksty typu ,,babcia by cię cycusiem nakarmiła,, wtedy kiedy ją pokarmu nie miałam, albo nazywa siebie Wiktorka mamusią niby przez pomylke. Więc normalna do końca nie jest.
Dodam że mąż zawsze za mną stoi murem więc jest na przegranej pozycji
Moj ojciec taki jest, ciagle do mojego mlodego mowi "synus" i ciagle wali pomylki typu "tata da, tata zrobi itp" zamiast dziadek, wkurza nas to i maz juz kilka razy zracal mu uwage.. a druga sprawa, ze on uwaza sie za najmadrzejszego i jak maly mial 4 miesiace to on juz chcial mu stale pokarmy wprowadzac, potem jak mial chyba 7 to z czekolada do niego startowal bo przeciez nie mozna dziecku zabraniac tego co dobre... Brak slow..

W Krakowie szykuje się deszcz i burza więc weźcie parasole. Czekamy na wieści :)

Tak idzie do Was ta chmura odemnie bo tak nie dawno była szybka burza ale fajnie deszczyk popadał , nie ulewa , ale się powietrze zmienilo na takie świeże :rolleyes:

Właśnie jedziemy do Krakowa już , pewnie korków o tej porze nie będzie hihihi , dam znać co i jak może ok 22 wyjdę z gabinetu :eek::cool2:

Czy Wy też tak pijecie wodę ? Ja zauważyłam, że pije coraz więcej.
Chyba już do 3 litrów dochodzi.
Normalnie szok ale naprawdę chce mi się po prostu pić. Nie mówiąc o tym, że dzisiaj zjadłam sama prawie pół arbuza. I to w pracy.
Ta połówka kosztowała prawie 20 zł ale to nic. Musiałam. Musiaaaałam.
20180508_195556.jpg

Załączniki

• 20180508_195556.jpg
    20180508_195556.jpg
    989 KB · Wyświetleń: 362
reklama
Czy Wy też tak pijecie wodę ? Ja zauważyłam, że pije coraz więcej.
Chyba już do 3 litrów dochodzi.
Normalnie szok ale naprawdę chce mi się po prostu pić. Nie mówiąc o tym, że dzisiaj zjadłam sama prawie pół arbuza. I to w pracy.
Ta połówka kosztowała prawie 20 zł ale to nic. Musiałam. Musiaaaałam. Zobacz załącznik 854842
Czeka na mnie. [emoji3][emoji3]
1525802402260.jpg

Załączniki

• 1525802402260.jpg
    1525802402260.jpg
    931,4 KB · Wyświetleń: 332
Do góry