reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja kreskę widzę :) gratuluję!!!

Nie wiem dziewczyny czy to podświadomość ale normalnie dzisiaj obudziłam się z lekkimi mdłościami... A miałam nadzieję że nie będę ich miała w drugiej ciąży ;)

Co do kalendarza chińskiego tovw internecie jest kilka wersji i nie wiem ktora jest prawdziwą hehe :p wg tego wychodzi mi chłopak w wg innych dziewczynka :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moje dzoeci od grudnia chodza spac przed zawsze przed 19...i śpią do 6 rano.... mi sie caly dzien chcialo spać.... i chyba zaraz odlece... ciekawa jestem czy moja kolezanka dolaczy do nas :) za 10 dni testuje..to chyba koncowka października by była

Ja dla chlopca Leo a dla dziewczynki Zoja [emoji7] maz nie sprzeciwia sie wiec chyba aprobuje :-) podoba mi sie tez Sara albo Suzanna ale to NIE z jego strony.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Piękne imię Zoja !!!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sanralevv robiłam jedna bete. Pobranie krwi w poniedziałek i wynik 1700 i pokazuje że minimalnie łapie się na 7 tydzień jeżeli zrobię + 2 dni (podwaja się po 2 dniach) i z moich obliczeń zaszlam w ciążę 21.12 a termin na 4.10. Tak myślałam że łapie się na przełomie września i października.

A mi tak obojętnie jaka płeć. Znaczy się chcialm mieć parke, ale wiem że mój syn jak narazie jest jedynym chłopcem i byłoby mu smutno jakby była dziewczynka i nie miałby się jak razem bawić więc trudno określić :)
1700 to napewno 7 tydzień ??

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje dzoeci od grudnia chodza spac przed zawsze przed 19...i śpią do 6 rano.... mi sie caly dzien chcialo spać.... i chyba zaraz odlece... ciekawa jestem czy moja kolezanka dolaczy do nas :) za 10 dni testuje..to chyba koncowka października by była
Ta koleżanka co się długo stara, której wczoraj powiedziałaś o swojej ciąży czy inna?

Wizyta 19.02.18->czekamy

1700 to napewno 7 tydzień ??

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
Może od laboratorium zależy. U mnie normy luxmedowe takie
1518114202-b4527e7c5485c90b-aaaaaa.png

Wizyta 19.02.18->czekamy

Ta koleżanka co się długo stara, której wczoraj powiedziałaś o swojej ciąży czy inna?

Wizyta 19.02.18->czekamy
Mam 2 przyjaciolki bliskie... ta ma juz synka... i ze mna czekala od wpadki na testowanie..itd... i ta za 10 dni testuje

A druga nadal probuje invitro itd.. i trzymamy za nia kciuki..znamy sie we 3 od ponad 10 lat

Wiedza jeszcze 2 kolezabk8 z ktorymi pisze codziennie.. i tesciowie.

Moi rodzice w tą sobote akurat przyjadą to sie dowiedzą....

Ostatnia edycja:
reklama
Mam 2 przyjaciolki bliskie... ta ma juz synka... i ze mna czekala od wpadki na testowanie..itd... i ta za 10 dni testuje

A druga nadal probuje invitro itd.. i trzymamy za nia kciuki..znamy sie we 3 od ponad 10 lat
Nas też jest 3 psiapsiółki...
Jedna w 4miesiącu, po inseminacji, wiecznie w strachu bo często ma krwawienia jakieś i ląduje w szpitalu.
Mi się w końcu udało po 3latach :)
Śmiałyśmy się, że jak trzecia wpadkę zaliczy (bo nie planuje ale się nie zabezpiecza) to będzie super dzieciarnia :)
Planujemy sesję brzuszkową jakąś pamiątkową sobie walnąć.

Wizyta 19.02.18->czekamy

Do góry