reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny wiecie może ile się czeka za wynikiem grupy krwi i rh

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Nas też jest 3 psiapsiółki...
Jedna w 4miesiącu, po inseminacji, wiecznie w strachu bo często ma krwawienia jakieś i ląduje w szpitalu.
Mi się w końcu udało po 3latach :)
Śmiałyśmy się, że jak trzecia wpadkę zaliczy (bo nie planuje ale się nie zabezpiecza) to będzie super dzieciarnia :)
Planujemy sesję brzuszkową jakąś pamiątkową sobie walnąć.

Wizyta 19.02.18->czekamy
Super pomysl.. no jak jej sie uda za pierwszym razem.... ( pierwszy syn jest za 2 razem) to roznica by byla 17 dni miedzy TP

tylko przez to ze ta jedna nie ma dzieci..odsuwa sie troche od nas.. bo nie ma wspólnuch tematów.... my w pieluchach....kaszkach....bajeczkach... moj ma 4 ząbki ..a moj 3....moj budzi sie w nocy... moj ma kolki...rozumiecie??.. na wakacje z nami nie pojechała... bo i tak za dziecmi ganialysmy

Teraz bedziemy razem pewnie w ciazy chodzić... kolejne miliard wspolnuch tematów... a ona juz nawet nie chce nam sie wyzalic czy opowiedziec kiedy ma in vitro....co czuje.. niech sie wygada o swoich obawach....ja nie naciskam... skryta sie zrobila bardziej...odsunela sie trochę od nas..

reklama
Twój lekarz nie zlecił Ci zrobienia tego typu badań?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jeszcze nie. W pierwszej 2 albo 3 razy kazał robić bo podobno jakieś przeciwciała mogą się pojawić.
Na wizytę 19.02 mam tylko morfo I mocz. Później z tego co pamiętam te wszystkie toxo, wzw ,hiv itp

U mnie jak rano pobierają w diagnostyce to ok południa mam w systemie.

Wizyta 19.02.18->czekamy

Do góry