Ljanka
Fanka BB :)
Szczerze polecam bio oil. Tylko zapach nie każdemu może przypaść do gustuJakie polecacie kremy na brzuszek? [emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szczerze polecam bio oil. Tylko zapach nie każdemu może przypaść do gustuJakie polecacie kremy na brzuszek? [emoji5]
Naleśniki? U mnie gdy jest chęć na naleśniki to po 30 minutach już każdy zapomniał że zjadl po 5Kurde, zobaczyłam naleśniki w telewizji i chyba umrę jak ich nie zjem. Tylko kto mi je zrobi? Ja tyle w kuchni nie wystoję :-) I nie mam żadnej czystej patelni (zmywaniem od 2-3 miesięcy zajmuje się mąż...).
Dziękuję też się wybiorę [emoji4][emoji8]Od czwartku![]()
Taa, odwiedzimy byly najgorsze... nie dość ze cyc na wierzchu w szpitalnej koszuli, to jeszcze ojciec dziewczyny z pokoju tak smierdzial papierosami ze cały czas mnie mdlilo :/
A co takiego bylo w tych faktach ??Ja wczoraj miałam dzień świra, jakieś styki mi nie działały w głowiecały dzień nerwowa chodziłam, krzykliwa jakaś a na koniec się popłakałam oglądając fakty w TVN
normalnie grochy mi leciały nie wiedzieć czemu później się śmiać zaczęłam sama z siebie więc wyglądałam całkiem jak czub
płakałam i się śmiałam jednocześnie....
Hehe ja ostatnio się poplakalam jak w niedzielę przed majówka oglądałam Master Chef Junior [emoji12] Mąż się pyta co się dzieje, a ja ze łzami w oczach mówię: "Ja też będę kiedyś dumna z Mojego dziecka" [emoji23] To on się potem poplakal, ale ze śmiechu [emoji2]Ja wczoraj miałam dzień świra, jakieś styki mi nie działały w głowiecały dzień nerwowa chodziłam, krzykliwa jakaś a na koniec się popłakałam oglądając fakty w TVN
normalnie grochy mi leciały nie wiedzieć czemu później się śmiać zaczęłam sama z siebie więc wyglądałam całkiem jak czub
płakałam i się śmiałam jednocześnie....
Cieszę się [emoji4] zawsze to człowiek spokojniejszy po takich wieściach [emoji255]Też nie lubię ale pomyślałam że najbliżej. Wszystko jest ok, mały dobrze siebrozwija. Mam sie tylko oszczędzać tylko jak przy 10 miesięcznym dziecku.
A badała mnie lekarka która przyjmowała mój poródwięc było miło
Wszystko w 30 min zajęło. Tam to jednak dobrze jest![]()
Akurat popłakałam się na biegu wings for life, co w Poznaniu był... ale zdarzylo mi się popłakać wcześniej jak oglądałam zawody narciarskieA co takiego bylo w tych faktach
Ja też uwielbiam ciepełko...i gorąco wolę od chłodu...Zazdraszczam klimatu [emoji6]No to ja calkowicie odwrotnie! Jestem bardzo goraco lubnaTeraz przy 25 stopniach jest mi jeszcze zimno
ale tych ponad 30, bez wiatru i z duuuuzym brzuchem to sie troszke boje, oj boje!