Mama po.raz trzeci
Fanka BB :)
Ktorej to synek polknal ta kulke bo pamiec w ciąży krotka? Wykupkal ja? WsZystko dobrze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno lepiej niż my co będziemy musiały przechodzić całe największe upały. One w lipcu już będą rodzić.My się cieszmy że mamy jeszcze małe brzuszki. Wyobraźcie sobie jak czują się dziewczyny które są już w 3 trymestrze i mają terminy lipiec, sierpień![]()
Bardzo lubię ten szpital. Szybko, profesjonalnie. Tylko jeden minus. Jest 1 referencyjnisci więc bez cukrzycy, bez nadciśnienia w ciąży przyjmują. I po 37 tc do poroduWow, 30min i wszystko zalatwione, ekspresowo i na pewno mega ulga zobaczyc, ze z bobasem wszystko ok[emoji5]Ja w8tyg spedzilam 3h na IP po czym sie dowiedzialam,ze i tak mnie nie przyjma bo nie ma lozekwiec mam nadzieje, ze juz do konca ciazy nie bede musiala tam jechac [emoji5]
Ja rodziłam już w padziernikuNa pewno lepiej niż my co będziemy musiały przechodzić całe największe upały. One w lipcu już będą rodzić.sama rodzilam w lipcu a koleżanka 2 miesiące po mnie. Ja super się trzymałam, bo świadomość ze połowa wakacji z malenstwem. A koleżanka w połowie września rodziła to i już chłodno, to przez wakacje jej się dluzylo, w sierpniu już spuchnieta.
Ja obie corki rodziłam we wrzesniu i mowilam ze trzeciego dziecka nie bede przez lato nosic, zeby moj maz mi to jakos przesunal hehe, ale znowu bede z brzuszkiem latem sie meczyc, a na.prawde nie lubie upalow. Tylko dla tego malenstwa dam rade no.przecieżNa pewno lepiej niż my co będziemy musiały przechodzić całe największe upały. One w lipcu już będą rodzić.sama rodzilam w lipcu a koleżanka 2 miesiące po mnie. Ja super się trzymałam, bo świadomość ze połowa wakacji z malenstwem. A koleżanka w połowie września rodziła to i już chłodno, to przez wakacje jej się dluzylo, w sierpniu już spuchnieta.
Kochana spokojnie to na.pewno tylko upaly dają sie we znaki. Dobrze ze pojechałaś na ip... jestem z toba i, czekam na wiesci.Dziewczyny trzymajcie kciukijestem na IP, mam straszne bóle brzucha i plecow. Chyba pierwszy raz tak się boję
nie wiem co się stało, caly dzień czuję ból, ale miewalam już takie, a od 18 wzięły mnie jakieś skurcze czy coś?
Ale to tak od ręki Cie przyjęli i sprawdzili czy wszystko okej? Czy coś im mówiłaś, że np źle się poczułas?Bardzo lubię ten szpital. Szybko, profesjonalnie. Tylko jeden minus. Jest 1 referencyjnisci więc bez cukrzycy, bez nadciśnienia w ciąży przyjmują. I po 37 tc do porodu
Trzymam kciuki. Daj znać jak tamDziewczyny trzymajcie kciukijestem na IP, mam straszne bóle brzucha i plecow. Chyba pierwszy raz tak się boję
nie wiem co się stało, caly dzień czuję ból, ale miewalam już takie, a od 18 wzięły mnie jakieś skurcze czy coś?
Jak synus i kulka?Zwykla... do gry w piłkarzyki... 1 kupa byla, czekam dalejdzieco sie dobrze czuje wiec nic nie robie