reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Nadgonilam was
Ja kola pompowane najbardziej sobie chwale..najwygodniejsze po roznych terenach ... ja kupilam wozek bebetto i dla mnie ma wszystko co szukalam...a to moj 4 wózek 3 w 1

Chce ktoras mama na fb do nas dolaczyc to pisac priv do mnie z linkiem do swojego profilu ....grupa na fb jest tajna czyli niewidoczna z zewnatrz, nie widac jej czlonkow etc.

Ja w srode mam wizyte i poznam w koncu płeć
Dzis mam 17 tc i 0 dni. Ruchow dzis nie czułam..tak wiec dziewczyny luuuzik beda w swoim czasie

Bardzo sie ciesze ze mamy tak liczna grupe, ze codziennie fajne tematy zyciowe i ciazowe omawiamy :) ja nie mam nic przeciwko ze dzielimy sie swoimi sytuacjami ktore widzialysmy i przezylysmy... nawet te negatywne, ktore sie zle koncza...to jest samo życie... ale tu mozna to wyrzucic z siebie i otrzymac wsparcie

Linku jeszcze do gr zamknietej nie mam... czekamy tylko juz na administratorke... potem dopisze do tej grupy kolejne mamy, teraz czekam na link zeby nie spowolnić tworzenie gr
Ja tez mam w środę wizytę, ale dopiero wieczorem. Mam nadzieję że poznam płeć zacznę 18 tydzień :)
Zwróćcie uwagę na to jakie wózek nast duży w sensie rozmiaru samego wózka ja mam 163 wzrostu i przy bebetto wyglądałam jak nastolatka który pcha za duży do jej wzrostu wózek swojej dorosłej mamusi ;)
W drugą stronę jest tak samo :) Ja mam 175 cm i niektóre wózki mają za nisko rączki, więc wolałam wybrać taki z możliwością regulacji tym bardziej że mąż jest dużo wyższy
O tym samym dziś pomyślałam ...
Ja również

17 tc 0 dni. Po kolacji :)
P_20180505_215815_BF_1.jpg

Dopiero na zdjeciu zobaczylam jak ja wyglądam

Załączniki

• P_20180505_215815_BF_1.jpg
    P_20180505_215815_BF_1.jpg
    327 KB · Wyświetleń: 412
Ostatnia edycja:
Sluchajcie, w kazdej wolnej chwili jak siedze przy lapku to aktualizuje sobie ta nasza liste i brakuje mi TP @alina89, moze ktoras kojarzy ? I wiem, ze ktorejs mialam zmienic termin, ale nie pamietam ktorej [emoji85]
@Miao Ciebie tez nie mam na liscie.
No i tak sobie pomyslalam, czy nie chcialybysmy na liscie miec imion dla naszych dzieciaczkow? :)
A mnie juz masz?

Ja jak tak podczytuje to coraz bardziej doceniam mojego... :) serio, nie mogę mu nic zarzucić, jeśli chodzi o małą. Nie mogłabym sobie wyobrazić lepszego ojca dla niej.
Właśnie też przyszło mi to do głowy.
Mój mąż ma szeroką wyobraźnię...często mnie zaskakiwal i do dziś zaskakuje, że potrafi przewidzieć skutki szybciej niż ja.
Zawsze mogę liczyć na niego jak zostaje z młodym, bo doskonale sobie poradzi. [emoji4]

Ja dzisiaj mimo ładnej pogody zostałam w domu, mąż wsiadł na rower młodego załadowal do przyczepki i pojechał nad jezioro robić kilometry :)
Ja miałam czas by upiec ciasto i na spokojnie ogarnąć urodzinowe przyjęcie niespodziankę dla męża i synka. Rezerwowalam restaurację, wybierałam menu, torta dzwoniłam po rodzinie z zaproszeniem.
Zostało jeszcze tylko kupić kwiaty na stół i sukienkę.
No i prezent dla męża.... A tutaj kiepsko z pomysłem :( co możecie doradzić? Tylko nie materialne rzeczy bo on ma wszystko co mu potrzebne. Był już skok ze spadochronem, wspólne romantyczne wyjazdy, wyścigi na torze samochodowym więc to odpada.

reklama
Do góry