reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Daj spokój , u mnie zawsze gozej wieje niż nad morzem czy w Zakopanem . Serio...
Jak są te silne wiatry czy zima to moje okolice wiecznie zimne wietrzne , na mapie nawet to soraawdzam np. i u mnie jest jakis Wir powietrzny że zawsze jest inaczej iż ma być hahahaha .
Ja się zawsze śmieję, że mieszkam w akwarium. Naokoło z każdej strony góry. Jak walnie śniegiem to amen. Ale te najgorsze wiatry nas mijają, bo góry chronią :=

reklama
E tam....nie ma czego zazdrościć [emoji6] wszystko jest w naszej głowie. Twój brzunio też na pewno jest śliczny...
Moze i by byl gdyby nie to, ze istniejace juz rozstepy razem z nim staja sie wieksze [emoji14] niedlugo nie bede mogla na niego patrzec [emoji85]
Oj tam służbistka, ja to bym sobie przyszła popatrzeć, gadać nie musisz... [emoji23]
Zabrzmialo to troche lesbijsko haha
Ale zgadzam sie, bardzo ladna pani doktor ;)
Nadgonilam was
Ja kola pompowane najbardziej sobie chwale..najwygodniejsze po roznych terenach ... ja kupilam wozek bebetto i dla mnie ma wszystko co szukalam...a to moj 4 wózek 3 w 1
Ktory konkretnie? Ja ostatnio przegladalam wlasnie bebetto

Moze i by byl gdyby nie to, ze istniejace juz rozstepy razem z nim staja sie wieksze [emoji14] niedlugo nie bede mogla na niego patrzec [emoji85]Zabrzmialo to troche lesbijsko haha
Ale zgadzam sie, bardzo ladna pani doktor ;)Ktory konkretnie? Ja ostatnio przegladalam wlasnie bebetto
Przecież nie trzeba być lesbijką, żeby doceniać piękno kobiet :D

Myśle, ze jednak bezpieczeństwo jest ważniejsze niż walory estetyczne ;) noworodek zazwyczaj śpi w aucie to raz, a dwa to ze Ciebie widzi i tak zazwyczaj kończy się płaczem bo widzi cycki albo przytulanie i leżenie w foteliku staje się dla niego nie do zniesienia.
Genialna trafna uwaga [emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji8]

Człowiek uczy się całe życie . Pewnie to jest oczywiste , ale pytam , a co mi tam , podobno nie ma głupich pytań :D
Nie ma.
Ale tyłem do kierunku jazdy jest w przepisach ruchu drogowego.
Bezpieczeństwo ponad wszystko. Poogladaj filmiki to na pewno łatwiej Ci się to wszystko wyobrazi i upewni Cię ta pozycja.

Myśle, ze jednak bezpieczeństwo jest ważniejsze niż walory estetyczne ;) noworodek zazwyczaj śpi w aucie to raz, a dwa to ze Ciebie widzi i tak zazwyczaj kończy się płaczem bo widzi cycki albo przytulanie i leżenie w foteliku staje się dla niego nie do zniesienia.
Jak ja bym chciała tym razem mieć noworodka co śpi w aucie... [emoji23] Córka się tak darła przy każdej jeździe, że mi się też chciało płakać już na samą myśl, że musimy gdzieś jechać [emoji14]

Szalej i korzystaj! I pokaż kiecke na poprawiny :D

Na poprawiny taka
20180505_193144.jpg

Załączniki

• 20180505_193144.jpg
    20180505_193144.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 436
Faceci czasem tak bezmyślnie sie zachowuja wzgledem dzieci.... i nieodpowiedzialnie . Dzjoda malucha..mozna bylo tego uniknac...
Moj podawal zimne kaszki...albo kaszke ktora po nocy zostala na stole..odgrzal rano zamiast wyparzyc butelke i swieze zrobic... moge wymieniac tych głupot i braku mózgu...trzeba walczyc z takimi zachowaniami i eliminować
Wszyscy na swoj sposob podobni...moj juz zaczyna marudzic czy takie dziecko to na pewno potrzebuje tyle rzeczy. Mam wrazenie, ze najchetniej to polozylby dziecko spac do kartonu a nosilby w reklamowce...

reklama
Moze i by byl gdyby nie to, ze istniejace juz rozstepy razem z nim staja sie wieksze [emoji14] niedlugo nie bede mogla na niego patrzec [emoji85]Zabrzmialo to troche lesbijsko haha
Ale zgadzam sie, bardzo ladna pani doktor ;)Ktory konkretnie? Ja ostatnio przegladalam wlasnie bebetto

Zwróćcie uwagę na to jakie wózek nast duży w sensie rozmiaru samego wózka ja mam 163 wzrostu i przy bebetto wyglądałam jak nastolatka który pcha za duży do jej wzrostu wózek swojej dorosłej mamusi ;)

Do góry