reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Wg aktualnego kodeksu zabronione jest wożenie tyłem przy aktywnej poduszce. Wiele aut ma możliwość dezaktywacji. Ale czytałam w sieci, że policjanci zatrzymywali takie auta do kontroli i może nawet nie wlepiali mandatu, ale kazali przenieść fotelik na tył, właśnie podając interpretację zgodną z tym, co pisze @okruszek.emi - to, że ustawiono poduszkę na nieaktywną, nie gwarantuje, że poduszka nie wybuchnie.

Oki dobrze wiedzieć . Czyli z przodu odpada fotelik .

Teraz się zastanawiam czy jak już z tyłu będzie bobasek więziony w foteliku , to czemu ten fotelik ma być tyłem do jazdy ? Tak mi dziś w sklepie Pan mówił... Że fotelik tyłem do jazdy ? Hmmm ale why.... ?

Oki dobrze wiedzieć . Czyli z przodu odpada fotelik .

Teraz się zastanawiam czy jak już z tyłu będzie bobasek więziony w foteliku , to czemu ten fotelik ma być tyłem do jazdy ? Tak mi dziś w sklepie Pan mówił... Że fotelik tyłem do jazdy ? Hmmm ale why.... ?
Bo tak jest najbezpieczniej dla niego w razie wypadku

No fajne lusterka , ale cóż z tego jak fotelik jest zapięty tyłem do jazdy i dziecko widzi fotel tylko a nie mamusie z przodu która kieruje....

Myśle, ze jednak bezpieczeństwo jest ważniejsze niż walory estetyczne ;) noworodek zazwyczaj śpi w aucie to raz, a dwa to ze Ciebie widzi i tak zazwyczaj kończy się płaczem bo widzi cycki albo przytulanie i leżenie w foteliku staje się dla niego nie do zniesienia.

Nadgonilam was
Ja kola pompowane najbardziej sobie chwale..najwygodniejsze po roznych terenach ... ja kupilam wozek bebetto i dla mnie ma wszystko co szukalam...a to moj 4 wózek 3 w 1

Chce ktoras mama na fb do nas dolaczyc to pisac priv do mnie z linkiem do swojego profilu ....grupa na fb jest tajna czyli niewidoczna z zewnatrz, nie widac jej czlonkow etc.

Ja w srode mam wizyte i poznam w koncu płeć
Dzis mam 17 tc i 0 dni. Ruchow dzis nie czułam..tak wiec dziewczyny luuuzik beda w swoim czasie

Bardzo sie ciesze ze mamy tak liczna grupe, ze codziennie fajne tematy zyciowe i ciazowe omawiamy :) ja nie mam nic przeciwko ze dzielimy sie swoimi sytuacjami ktore widzialysmy i przezylysmy... nawet te negatywne, ktore sie zle koncza...to jest samo życie... ale tu mozna to wyrzucic z siebie i otrzymac wsparcie

Linku jeszcze do gr zamknietej nie mam... czekamy tylko juz na administratorke... potem dopisze do tej grupy kolejne mamy, teraz czekam na link zeby nie spowolnić tworzenie gr

Ostatnia edycja:
reklama
Ah, bo mówisz o silnych zimach, więc myślałam, że tak jak ja na Podbeskidziu :)

Daj spokój , u mnie zawsze gozej wieje niż nad morzem czy w Zakopanem . Serio...
Jak są te silne wiatry czy zima to moje okolice wiecznie zimne wietrzne , na mapie nawet to soraawdzam np. i u mnie jest jakis Wir powietrzny że zawsze jest inaczej iż ma być hahahaha .

Do góry