reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy :* narazie czekam żeby antybiotyk zaczął działać i już się nie męczyć. I również mam nadzieję że dzidzi nic nie będzie.

Dzięki :-) Ja mam ciągle wrażenie, że połknęłam balon i ktoś go ciągle próbuje jeszcze dopompować ;-) I że jak powiem komuś, że to 5 miesiąc, to będą pytać czy to bliźniaki...

Ostatnio jak byłam w pracy poszłam na inne piętro, a już było widać brzuszek i ci, którzy jeszcze nie wiedzieli mówili mi cześć i jak jeden mąż kierowali wzrok na ten brzuszek :-) Ale tylko jedna koleżanka nie krępowała się spytać. Reszta bała się, że okaże się, że to wzdęcia ;-)
Wcale nie masz dużego brzuszka [emoji4] jest zgrabniutki jak na 5 miesiąc. To ja już lepiej nie będę pokazywać swojego [emoji14] bo jak widać można mieć większy w 5 miesiącu [emoji14]

No w końcu Was nadrobilam :) bylam dzis na wizycie, pappa wyszła bardzo dobrze mimo niedomykalnosci zastawki trójdzielnej - ryzyko skorygowane na trisomię 21 coś około 18 tyś, reszta mniej niż 20 tysiecy. Niepotrzebnie zwlekalam z odbiorem wyników :) aaa no i dziecię na usg podejrzane - na 95% dziewczynka... do teraz jestem w szoku taka byłam pewna trzeciego chłopaka [emoji28] już powiedziałam lekarzowi ze uwierzę jak zobaczę - no ale podobno nic tam między nogami nie ma :)
Zazdroszczę !!!

Wcale nie masz dużego brzuszka [emoji4] jest zgrabniutki jak na 5 miesiąc. To ja już lepiej nie będę pokazywać swojego [emoji14] bo jak widać można mieć większy w 5 miesiącu [emoji14]
No coś ty, każdy brzuszek jest piękny :-) Ja na zdjęciu się wyprostowałam, żeby brzucha nie wypychać, ale normalnie inaczej stoję i trochę tak właśnie "wypycham". Brzuch mnie jakoś tak ciągnie do przodu i wygląda na większy. Poza tym mam ciągle kilogram do tyłu i myślę, że gdybym normalnie przytyła byłby większy.

Właśnie patrzyłam na połączenia z Warszawa z Bielska - Białej, bo tak by mi było najwygodniej (to większe miasto najbliżej mojej wsi) i normalnie masakra.
.. Przesiadki, minimum 6h w podróży, a to i tak jest dobrze, bo są takie połączenia naqet, co podróż trwa 12h (!!!)
Z tego wszystkiego wysłałam męża do Maka [emoji23]
Zobacz załącznik 853133
Z Bielska aż tyle jedzie? [emoji50] ja jechałam z Pszczyny do Warszawy Pendolino 2h59.. a to 20 min na północ od Bielska...

reklama
Do góry