Hmmmm faktycznie masz mały problemBroń Boże. Tylko nie Kazia córka powiedziala, że jak Kazik się 'przemieni' to ona chce Gabrysię. Coś mam kurde mało do gadania przy tym moim dziecku... [emoji23]
reklama
Muumi
Fanka BB :)
Część dziewczyny przez ten weekend majowy ledwo Was nadrabiam - na pisanie nie ma czasu Mąż wolne ma od soboty więc ciągle poza domem - a to z dzieciakami na basenie, na playgroundzie albo u rodziców lub teściów. Pewnie od piątku będę na bieżąco A za pół godziny mam wizytę - podejrze maluszka, dowiem się czy wszystko w porządku i może nawet płeć poznamy
pysia1986
Wyślij fotki jA będę wszystko niedługo kupować A mam w brzuchu dziewczynka podeślij na prywatne to się dogadamy ;-)A ja z takim pytaniem, na ile wycenić paczki ubrań po córce? Chcę wystawić tylko te w bdb stanie, bez plam czy przetarć, mam jakieś 3 worki. Pomyślałam o trzech ogłoszeniach na olx, żeby w każdym zmieścić zdjęcia tego co w worku, ale kurde nie wiem za ile je wystawić. Pojedynczo się nie opłaca wystawiać. Myślicie, że cena 100 zł za duży worek będzie ok?
sandralevv93
Trzymaj sie i nie daj sie debilom [emoji8][emoji8][emoji173]Cześć, dawno nie pisałam nic , ale czytam regularnie ... mam trochę problemów osobistych ... z wpierniczaniem się w związek osób trzecich, denerwuje się tylko , przez to brzuch mnie ciagle boli....
Katrina33
No nareszcie wszystko nadrobilam od soboty miałam gości dopiero dzisiaj pojechali
Ja dzisiaj po wizycie wszystko ok dzidzia rośnie lekarz powiedział że wygląda na chłopaka ale jeszcze może się zmienić bo to za wcześnie najpierw sobie spało a potem troszkę się poruszalo nóżki ma skrzyzowane po prostu chyba lubi taką pozycję bo wcześniej też już kiedyś tak trzymał nóżki
Następną wizytę mam 23maja więc wtedy już myślę że płeć będzie bardziej wiarygodna zdjęć nie mam taką miało dziwną pozycję że nie zrobił mi zdjęcia ale myślę że na następnej wizycie wszystko się już dokładnie pokaże
Ja dzisiaj po wizycie wszystko ok dzidzia rośnie lekarz powiedział że wygląda na chłopaka ale jeszcze może się zmienić bo to za wcześnie najpierw sobie spało a potem troszkę się poruszalo nóżki ma skrzyzowane po prostu chyba lubi taką pozycję bo wcześniej też już kiedyś tak trzymał nóżki
Następną wizytę mam 23maja więc wtedy już myślę że płeć będzie bardziej wiarygodna zdjęć nie mam taką miało dziwną pozycję że nie zrobił mi zdjęcia ale myślę że na następnej wizycie wszystko się już dokładnie pokaże
Jsawww
Ja już nie wiem może ja jestem przewrażliwiona ale do szału doprowadza mnie ta sytuacja ..... mój mąż współpracuje ze sportowcami i w jednym z klubów prezesem jest kobieta .... rozumiem ze w sprawach służbowych musza się komunikować ale już co ona robi to przesada..... codziennie o 23 wysyła smsy albo wydzwania .... typu co u ciebie, co robisz.... itd , wysyła jakieś swoje zdjęcia np ze jest na siłowni albo ze się opala.... nóż kuzwa .... mój mąż jest osoba raczej bardzo łagodna, nie umie dosadnie powiedzieć żeby się odpie*dolila .... na dodatek boi się ze może się to odbić na jego kontrakcie..... a ja dostaje furii jak się położymy i SMS od pani prezes..... mam ochotę wypieprzyc telefon z 15 piętra, na dodatek wymyśliła sobie ze ja cis noga boli i w całym mieście nie ma kto jej uleczyć.... a najlepiej po 20 żeby ja przyjął bo ona wcześniej zajęta....dodam ze ona starsza od nas o 3-4 lata, oczywiście mieszka tylko z pieskiem, nie ma nikogo ...
NaturalnaMama
Kochana ale ja mam tak od 86 w górę, najwięcej 92 do 116Wyślij fotki jA będę wszystko niedługo kupować A mam w brzuchu dziewczynka podeślij na prywatne to się dogadamy ;-)
reklama
NaturalnaMama
Dla mnie też przegięcie. Poprosiłbym męża, żeby to ukrócił, łagodnie, ale dosadnie. Np mówiąc, że wieczory spędza z żoną, która jest w ciąży i prosi o uszanowanie prywatnego czasu.Ja już nie wiem może ja jestem przewrażliwiona ale do szału doprowadza mnie ta sytuacja ..... mój mąż współpracuje ze sportowcami i w jednym z klubów prezesem jest kobieta .... rozumiem ze w sprawach służbowych musza się komunikować ale już co ona robi to przesada..... codziennie o 23 wysyła smsy albo wydzwania .... typu co u ciebie, co robisz.... itd , wysyła jakieś swoje zdjęcia np ze jest na siłowni albo ze się opala.... nóż kuzwa .... mój mąż jest osoba raczej bardzo łagodna, nie umie dosadnie powiedzieć żeby się odpie*dolila .... na dodatek boi się ze może się to odbić na jego kontrakcie..... a ja dostaje furii jak się położymy i SMS od pani prezes..... mam ochotę wypieprzyc telefon z 15 piętra, na dodatek wymyśliła sobie ze ja cis noga boli i w całym mieście nie ma kto jej uleczyć.... a najlepiej po 20 żeby ja przyjął bo ona wcześniej zajęta....dodam ze ona starsza od nas o 3-4 lata, oczywiście mieszka tylko z pieskiem, nie ma nikogo ...