reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Część dziewczyny :) przez ten weekend majowy ledwo Was nadrabiam - na pisanie nie ma czasu :) Mąż wolne ma od soboty więc ciągle poza domem - a to z dzieciakami na basenie, na playgroundzie albo u rodziców lub teściów. Pewnie od piątku będę na bieżąco :) A za pół godziny mam wizytę - podejrze maluszka, dowiem się czy wszystko w porządku i może nawet płeć poznamy :D

A ja z takim pytaniem, na ile wycenić paczki ubrań po córce? Chcę wystawić tylko te w bdb stanie, bez plam czy przetarć, mam jakieś 3 worki. Pomyślałam o trzech ogłoszeniach na olx, żeby w każdym zmieścić zdjęcia tego co w worku, ale kurde nie wiem za ile je wystawić. Pojedynczo się nie opłaca wystawiać. Myślicie, że cena 100 zł za duży worek będzie ok?
Wyślij fotki jA będę wszystko niedługo kupować A mam w brzuchu dziewczynka podeślij na prywatne to się dogadamy ;-)

Cześć, dawno nie pisałam nic , ale czytam regularnie ... mam trochę problemów osobistych ... z wpierniczaniem się w związek osób trzecich, denerwuje się tylko , przez to brzuch mnie ciagle boli....

No nareszcie wszystko nadrobilam :rofl: od soboty miałam gości dopiero dzisiaj pojechali :)
Ja dzisiaj po wizycie :D wszystko ok dzidzia rośnie lekarz powiedział że wygląda na chłopaka :szok: ale jeszcze może się zmienić bo to za wcześnie :p najpierw sobie spało a potem troszkę się poruszalo :D nóżki ma skrzyzowane po prostu chyba lubi taką pozycję bo wcześniej też już kiedyś tak trzymał nóżki :happy2:
Następną wizytę mam 23maja więc wtedy już myślę że płeć będzie bardziej wiarygodna zdjęć nie mam :( taką miało dziwną pozycję że nie zrobił mi zdjęcia :unsure: ale myślę że na następnej wizycie wszystko się już dokładnie pokaże:p

Ja już nie wiem może ja jestem przewrażliwiona ale do szału doprowadza mnie ta sytuacja ..... mój mąż współpracuje ze sportowcami i w jednym z klubów prezesem jest kobieta .... rozumiem ze w sprawach służbowych musza się komunikować ale już co ona robi to przesada..... codziennie o 23 wysyła smsy albo wydzwania .... typu co u ciebie, co robisz.... itd , wysyła jakieś swoje zdjęcia np ze jest na siłowni albo ze się opala.... nóż kuzwa .... mój mąż jest osoba raczej bardzo łagodna, nie umie dosadnie powiedzieć żeby się odpie*dolila .... na dodatek boi się ze może się to odbić na jego kontrakcie..... a ja dostaje furii jak się położymy i SMS od pani prezes..... mam ochotę wypieprzyc telefon z 15 piętra, na dodatek wymyśliła sobie ze ja cis noga boli i w całym mieście nie ma kto jej uleczyć....:realmad: a najlepiej po 20 żeby ja przyjął bo ona wcześniej zajęta....dodam ze ona starsza od nas o 3-4 lata, oczywiście mieszka tylko z pieskiem, nie ma nikogo ...

reklama
Ja już nie wiem może ja jestem przewrażliwiona ale do szału doprowadza mnie ta sytuacja ..... mój mąż współpracuje ze sportowcami i w jednym z klubów prezesem jest kobieta .... rozumiem ze w sprawach służbowych musza się komunikować ale już co ona robi to przesada..... codziennie o 23 wysyła smsy albo wydzwania .... typu co u ciebie, co robisz.... itd , wysyła jakieś swoje zdjęcia np ze jest na siłowni albo ze się opala.... nóż kuzwa .... mój mąż jest osoba raczej bardzo łagodna, nie umie dosadnie powiedzieć żeby się odpie*dolila .... na dodatek boi się ze może się to odbić na jego kontrakcie..... a ja dostaje furii jak się położymy i SMS od pani prezes..... mam ochotę wypieprzyc telefon z 15 piętra, na dodatek wymyśliła sobie ze ja cis noga boli i w całym mieście nie ma kto jej uleczyć....:realmad: a najlepiej po 20 żeby ja przyjął bo ona wcześniej zajęta....dodam ze ona starsza od nas o 3-4 lata, oczywiście mieszka tylko z pieskiem, nie ma nikogo ...
Dla mnie też przegięcie. Poprosiłbym męża, żeby to ukrócił, łagodnie, ale dosadnie. Np mówiąc, że wieczory spędza z żoną, która jest w ciąży i prosi o uszanowanie prywatnego czasu.

Do góry