NaturalnaMama
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Płakać ze śmiechu mi się chce, jak sobie pomyślę o wyborze pierwszego materacaA materac jaki jest dobry do łóżeczka ?
Jaki polecają mamy już obecnych bobaskow ?
Ty ciężarnej nie strasz! Już mnie ciarki przechodzą@aspekt jest jeszcze krokodyl...
Oblicz sobie ile sztuk w worku i np daj cene ze sztuke 3 zl i pomnoz przez liczbe ciuchow. W ogloszeniu napisz cene koncowa ale w opisie podaj ze wychodzi np te 3 zl za sztuke... taki chwyt markefingowy [emoji14] Ja na olx zawsze podaje cene ciut wyzsza i pisze ze do negocjacji, bo ludzie lubia negocjowac i ciesza sie nawet z 10 zl mniej [emoji14] a ja tak naprawde na tym nie trace [emoji14]A ja z takim pytaniem, na ile wycenić paczki ubrań po córce? Chcę wystawić tylko te w bdb stanie, bez plam czy przetarć, mam jakieś 3 worki. Pomyślałam o trzech ogłoszeniach na olx, żeby w każdym zmieścić zdjęcia tego co w worku, ale kurde nie wiem za ile je wystawić. Pojedynczo się nie opłaca wystawiać. Myślicie, że cena 100 zł za duży worek będzie ok?
Na fb jest pełno grup gdzie sprzedają ciuszki może zobacz orientacyjnie ile chcą :-)A ja z takim pytaniem, na ile wycenić paczki ubrań po córce? Chcę wystawić tylko te w bdb stanie, bez plam czy przetarć, mam jakieś 3 worki. Pomyślałam o trzech ogłoszeniach na olx, żeby w każdym zmieścić zdjęcia tego co w worku, ale kurde nie wiem za ile je wystawić. Pojedynczo się nie opłaca wystawiać. Myślicie, że cena 100 zł za duży worek będzie ok?
Posegreguję sobie to dzisiaj, ale tak teraz myślę, że się jeszcze wstrzymam do polowkowych... A nóż Kazik nie będzie Kazikiem [emoji14]Na fb jest pełno grup gdzie sprzedają ciuszki może zobacz orientacyjnie ile chcą :-)
Posegreguję sobie to dzisiaj, ale tak teraz myślę, że się jeszcze wstrzymam do polowkowych... A nóż Kazik nie będzie Kazikiem [emoji14]
Mam ten, jest naprawdę wygodny w montażu i podczas jazdy
Broń Boże. Tylko nie Kazia córka powiedziala, że jak Kazik się 'przemieni' to ona chce Gabrysię. Coś mam kurde mało do gadania przy tym moim dziecku... [emoji23]Ooo co racja to racja bo może być Kazia
Mój miał 5 miesięcy 1tydzień i waga 8, 3 kg co prawda urodził się 4060 ale mam co nosićJa mam niecalyy 10 miesieczniaka i waży już 10 kg. I ubranka 80/86 nosi. Ale tatuś postawny