reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Aaaa no to takiego bym tez nie kupiła. Trochę się naczytałam na osiem gwiazdek o takich właśnie fotelikach
Sami mieliśmy wypadek w listopadzie i choxiaz fotelik wyglądał ok i jeszcze by nam posłużył, to auto do kasacji, kompletnie zgnieciony przód. I fotelik wyrzuciliśmy. Przy kolejnym, odpukać, zdarzeniu mógłby już nie spełnić swojej roli...

Dziewczyny korzystacie z adapterów do pasów dla ciężarnych? Pokażcie jakie macie bo muszę coś kupić :D

U mnie fotelik ten pierwszy dla niemowlaka i ten drugi były w pakiecie z drugiej ręki maxi cosi 4 lata temu ten zestaw nowy był mega drogi nawet używany nie był tani bo był prawie nowy, sprawdziły się i teraz drugie dziecko też będzie w nich jeździć.

Mój syn ma prawie 4 lata waży 18,5 kg i ma 110 cm więc kawał chłopa :) od 1,5 roku jeździ w foteliku 15-36 który kupiliśmy nowy.

Łóżeczko mam takie zwykłe i sprawdziło się od samego początku młody w nim spał. Kiedy wymagał kołysania to brałam go na ręce i siadalam na piłce co ćwiczeń i skakałam z nim. Polecam. Od 2 lat śpi w normalnym łóżku młodzieżyowym 90x200 dolozylismy tylko barierke żeby nie spadł.

Mój syn ma prawie 4 lata waży 18,5 kg i ma 110 cm więc kawał chłopa :)
Z nieba mi spadłaś ;) Mój ma takie same wymiary i właśnie będę mu kupować łóżko. Teraz śpi na 160x70 i jest OK, ale chyba damy go młodszej siostrze, a sam dostanie nowe. I właśnie waham się między 180x80 a 200x80... Jaki macie materac? Jaka twardość, jaka wysokość? Bo mi się wydaje, że to będzie u nas rozstrzygające - na 2 metry jest bogaty wybór, a na 1,8 m to chyba trochę skazana jestem na to, co sprzedadzą w komplecie.

Z nieba mi spadłaś ;) Mój ma takie same wymiary i właśnie będę mu kupować łóżko. Teraz śpi na 160x70 i jest OK, ale chyba damy go młodszej siostrze, a sam dostanie nowe. I właśnie waham się między 180x80 a 200x80... Jaki macie materac? Jaka twardość, jaka wysokość? Bo mi się wydaje, że to będzie u nas rozstrzygające - na 2 metry jest bogaty wybór, a na 1,8 m to chyba trochę skazana jestem na to, co sprzedadzą w komplecie.
Materac mamy wellpur piankowy i jest dość twardy, młody nie zapada się w nim, nie wiem czy na jego twardość jest jakiś parametr, w każdym razie nie znam go :) wymiary 200x90x20

reklama
Do góry