NaturalnaMama
Fanka BB :)
Chodziło mi o to co napisała Kocurek - w sensie jak od kogoś zaufanego to ok, ale ni od obcej osoby, z ogłoszenia itdA ja właśnie będę fotelik z drugiej ręki kupować od znajomej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodziło mi o to co napisała Kocurek - w sensie jak od kogoś zaufanego to ok, ale ni od obcej osoby, z ogłoszenia itdA ja właśnie będę fotelik z drugiej ręki kupować od znajomej
Chodziło mi o to co napisała Kocurek - w sensie jak od kogoś zaufanego to ok, ale ni od obcej osoby, z ogłoszenia itd
Sami mieliśmy wypadek w listopadzie i choxiaz fotelik wyglądał ok i jeszcze by nam posłużył, to auto do kasacji, kompletnie zgnieciony przód. I fotelik wyrzuciliśmy. Przy kolejnym, odpukać, zdarzeniu mógłby już nie spełnić swojej roli...Aaaa no to takiego bym tez nie kupiła. Trochę się naczytałam na osiem gwiazdek o takich właśnie fotelikach
Z nieba mi spadłaś Mój ma takie same wymiary i właśnie będę mu kupować łóżko. Teraz śpi na 160x70 i jest OK, ale chyba damy go młodszej siostrze, a sam dostanie nowe. I właśnie waham się między 180x80 a 200x80... Jaki macie materac? Jaka twardość, jaka wysokość? Bo mi się wydaje, że to będzie u nas rozstrzygające - na 2 metry jest bogaty wybór, a na 1,8 m to chyba trochę skazana jestem na to, co sprzedadzą w komplecie.Mój syn ma prawie 4 lata waży 18,5 kg i ma 110 cm więc kawał chłopa
My fotelik dostaniemy od siostry Męża, także niby używany ale wiadomo z jakiego źródła i co się z Nim działo.O tak, tutaj się kompletnie zgadzam - wszystko może być używane, ale fotelik z drugiej ręki odpada.
Materac mamy wellpur piankowy i jest dość twardy, młody nie zapada się w nim, nie wiem czy na jego twardość jest jakiś parametr, w każdym razie nie znam go wymiary 200x90x20Z nieba mi spadłaś Mój ma takie same wymiary i właśnie będę mu kupować łóżko. Teraz śpi na 160x70 i jest OK, ale chyba damy go młodszej siostrze, a sam dostanie nowe. I właśnie waham się między 180x80 a 200x80... Jaki macie materac? Jaka twardość, jaka wysokość? Bo mi się wydaje, że to będzie u nas rozstrzygające - na 2 metry jest bogaty wybór, a na 1,8 m to chyba trochę skazana jestem na to, co sprzedadzą w komplecie.
Ładny Ja jednak wolę takie zapinane na ramionach, wtedy 100% pewności że się nie rozkopiePatrzcie jakie mi się wyświetlily w reklamach na fejsie [emoji738]
Link do: Śpiworek Szary w Miętowe Gwiazdki
Tylko ta cena...