reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja mam tesciow 5 km od Ryk :)... i chyba bedzieny tam 4-8 maja... syn na basen w Rykach w wakacje jak u tesciow jestesmy co 2 dzien jeździmy...
A do trojanowa parku rozrywki i parku iluzji tez wezme dzieciaki... bo nie bylismy nigdy..a fajna okazja moze być sie spotkać :)
Mój mąż też pochodzi z tamtych okolic :)

reklama
Ja dopiero zaczęłam 17 tc,także z tego co mi gin mówiła to mam czas z ruchami a spokojnie do 21 tc :)
O ułożeniu łożyska mówiła juz ostatnio,że jest z tyłu bardziej i w ogóle jakoś maluch się chowa do tyłu. Nie znam się kompletnie na tym,ale upewniałam się,że to nic złego.
Jesli bardzo się niepokoisz to może podejdź do swojego gina i kilkuminutowe usg? To nie jest żadna schiza,martwisz się i to naturalne :)
Ja wizyte mam w pt,a połówkowe dopiero 4 czerwca :)

Wiecie,że ja kompletnie nie słyszałam o czyms takim jak Gemini....Wygląda na to,że też tam sporo zamówię,ale to dopiero latem.Kurczę,strasznie duzo się przy Was uczę :)
Biorąc pod uwagę to że mam sporo tłuszczyku na brzuchu to pewnie poczuję ruchy dopiero 20-21 tc jak macica będzie jeszcze trochę wyżej. Wszedzie czytam ze szczupłe kobiety wcześniej czują ruchy a ja do nich nie należę.
Mi nic lekarka nie mówiła o ułożeniu dziecka a wizytę miałam w środę. Szczerze to nie mam żadnych niepokojacyxh objawów, nic mnie nie boli i ostatnio energii mam sporo. Także nie będę panikować, jeszcze 2 tygodnie poczekam na znaki od małego ;)
Z tym Gemini to też nie wiem co to jest, muszę sprawdzić ;)

Dobry ten sok z zurwiny apteczny??? Da sie pic.. kupilam kiedys sok z pokrzywy i przez gardlo nie przechodzilo mi....nawetbz domieszka innych smakow...
Ale chyba zaczne pic profilaktycznie
Mnie też cofalo od tej pokrzywy [emoji32] ale żurawina jest po prostu kwaśna.

Spoko. Pierwsze słyszę, żeby była niebezpieczna, ale dzięki, poczytam o tym.

IMG_2641.JPG

Poczytaj o SIDS

Załączniki

• IMG_2641.JPG
    IMG_2641.JPG
    192,7 KB · Wyświetleń: 290
Dobry ten sok z zurwiny apteczny??? Da sie pic.. kupilam kiedys sok z pokrzywy i przez gardlo nie przechodzilo mi....nawetbz domieszka innych smakow...
Ale chyba zaczne pic profilaktycznie
No jest kwaśny i cierpki ale łyżkę dziennie może wypić. I trzeba trzymać w lodówce

Ja dopiero zaczęłam 17 tc,także z tego co mi gin mówiła to mam czas z ruchami a spokojnie do 21 tc :)
O ułożeniu łożyska mówiła juz ostatnio,że jest z tyłu bardziej i w ogóle jakoś maluch się chowa do tyłu. Nie znam się kompletnie na tym,ale upewniałam się,że to nic złego.
Jesli bardzo się niepokoisz to może podejdź do swojego gina i kilkuminutowe usg? To nie jest żadna schiza,martwisz się i to naturalne :)
Ja wizyte mam w pt,a połówkowe dopiero 4 czerwca :)

Wiecie,że ja kompletnie nie słyszałam o czyms takim jak Gemini....Wygląda na to,że też tam sporo zamówię,ale to dopiero latem.Kurczę,strasznie duzo się przy Was uczę :)
Gemini jest super.. nizsze ceny niz w aptekach... ja nawet reczniki z kapturkiem tam zamowilam... wszelkie kosmetyki do pielegnacji... od razu na zabkowanie masc..etc...i 450 zl wydalam..w 1 miejscu :)

reklama
Wezmę albo iris m albo balios m ;)
Są takie same z tym ze balios m ma ciut większe koła
Iris m około 1450-1550 zł
Balios m około 1550-1700 oba w wersji 2w1

Chyba ze trafi się używany w wersji 3w1 to wtedy wezmę w podobnej cenie :)
Chcialam cybexa ale chyba to nie wozek dla mnie, ja chce terenowke [emoji23][emoji23]

Do góry